ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Ένοπλος πολίτης» και Ελβετία




Η υποχρέωση των πολιτών να συνεισφέρουν στην άμυνα της χώρας τους είναι συνώνυμο των «λαϊκών στρατών» , είναι  προϊόν της μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης του 1789 , είναι   άρνηση των μισθοφορικών δομών και των ιδιωτικών στρατών κάθε μορφής. Φαίνεται όμως ότι τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ενδιαφέρον  προς τη κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης των στρατών και τη λειτουργία τους ως σωμάτων σεκιουριτάδων – προφανώς με πιο ευέλικτα καθήκοντα από τα σημερινά….

Η επαγγελματοποίηση του στρατού και η αποξένωση της νεολαίας και των πολιτών από τα ευρύτερα  αμυντικά έργα, αποτελεί την ενδιάμεση μεταβατική βαθμίδα  : Η εξέλιξη ολοκληρώνεται με τους Στρατούς ΑΕ, που δεν αποκλείεται  να τους δούμε κάποια στιγμή  να κάνουν προσφορές και να αναλαμβάνουν την τάξη ορισμένων περιοχών, θυμίζοντας το Βυζάντιο της παρακμής…..

 Όμως οι αντιστάσεις σε αυτή την εξέλιξη δεν είναι αμελητέες, αν κρίνουμε από τη πρόσφατη απόφαση του 73% των πολιτών της Ελβετίας υπέρ της διατήρησης   του θεσμού του Ένοπλου Πολίτη, στη χώρα τους.

Διαβάζω την ανακοίνωση του «Πατριωτικού Μετώπου» (23.9.13) με αφορμή την απορριπτική απόφαση των Ελβετών σε παλλαϊκό δημοψήφισμα που έγινε στη χώρα τους :



«Απέναντι σε μια «πορτοκαλί» συμμαχία – κατά δήλωσίν τους – «προοδευτικών πολιτών κατά του πολέμου», ο Ελβετικός Λαός, απάντησε με ένα καθαρό ΟΧΙ, στη διάλυση του Λαϊκού χαρακτήρα του στρατού της.

Σήμερα, τα αγγλοσαξονικά κυρίως ΜΜΕ, ουρλιάζουν σαν θιγμένες παρθένες, για την απόφαση του Ελβετικού Λαού.

Αποκαλούν ένα ολόκληρο Λαό με το γνωστό γκαιμπελικού τύπου επίθετο, του «φασίστα».


Το θλιβερό BBC, το κανάλι που έδιωξε κακήν κακώς τον Μάκλολμ Μπράμπαντ, τον εξαίρετο δημοσιογράφο που κάλυψε το «παπούτσι του ΠΑΜ κατά του ΓΑΠ», το κανάλι που υποστηρίζει τους «καλούς Ταλιμπάν» στη Συρία, αλλά την ίδια ώρα, διώκει τους «κακούς Ταλιμπάν» στο Μάλι, γράφει μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Ο Χίτλερ δεν χτύπησε την Ελβετία, για να χρησιμοποιήσει τις τράπεζές της».

Απέναντι σε όλο αυτό το κακό συναπάντημα των Νεοταξιτών, οι οποίοι θέλουν Λαούς «μάζες», θέλουν τους εγκληματίες τύπου Black Water  ιδιωτικούς «σεκιουριτάδες», θέλουν κάθε λογής ΜΑΤατζήδες και ιδιωτικές αστυνομίες, για να στέκονται φύλακες στα συμφέροντά τους, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε τις απαξιωτικές εκφράσεις, που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του Πούτιν, για την – υποτιθέμενη πια – «Μεγάλη», Βρετανία:

Είστε ένα μικρό και ασήμαντο νησί, με ασήμαντες πια δυνατότητες να επηρεάσετε την διεθνή σκακιέρα. Ο καιρός που στήνατε ανδρείκελα Πρωθυπουργούς, συμμορίες εγκληματιών και εμφυλίους, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Άιντε μαζέψτε τα παιδιά σας που αφοδεύουν δημοσίως στα Μάλια, στην Κέρκυρα και στη Ρόδο. Άιντε μαζέψτε τους βουτηγμένους στο αλκοόλ, στην εξαθλίωση  και την απόγνωση συμπολίτες σας.

Κατά τα άλλα, να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν τα όπλα από τα χέρια του οπλισμένου Λαϊκού Στρατού της Ελβετίας, πως είναι ψεύτες και συκοφάντες. Και να γιατί:

1. Η Ελβετία, δεν ενεπλάκη ποτέ στην ιστορία της, σε κανέναν πόλεμο του ΝΑΤΟ και των δορυφόρων του, όπως πράξατε και ακόμη πράττεται εσείς, ιμπεριαλιστικά γουρούνια.

2. Η Ελβετία δεν έστειλε το στρατό της, ποτέ και σε κανένα μέρος του κόσμου, για να κάνει τις βρομοδουλειές σας. Αντίθετα, ήταν πάντοτε πρώτη στις ανθρωπιστικές αποστολές, κυρίως με τον Διεθνή Ερυθρό της Σταυρό.

3. Εκτός από απίθανα ασήμαντες εξαιρέσεις, ποτέ όπλα πολέμου που κατέχουν Ένοπλοι Ελβετοί Πολίτες, δεν χρησιμοποιήθηκαν για εγκληματικούς σκοπούς. Σε αντίθεση με τους δικούς σας πολιτισμούς, όπου κάθε λίγο και λιγάκι, διαταραγμένα άτομα, «θερίζουν» με όπλα πολέμου μαθητές και δασκάλους στα υποβαθμισμένα σχολειά σας.

4. Η Ελβετία – πανάθλιοι φασίστες νεοταξίτες – μαζί με τη Δανία και τη Νορβηγία, σύμφωνα με τα δικά σας στατιστικά, έχει τους μικρότερους δείκτες εγκληματικότητας διεθνώς.

5. Η Ελβετία αξιοθρήνητοι καραγκιόζηδες εξουσιαστές, δεν έχει ούτε καν ΜΑΤατζήδες, ούτε καν μια διμοιρία δυνάμεων καταστολής του πλήθους. Μια που δεν εννοείται διαδήλωση και σύγκρουση με κανενός τύπου αστυνομία, στην χώρα της Άμεσης Δημοκρατίας, του δικού μας Ιωάννη Καποδίστρια. Στη χώρα όπου τις αποφάσεις τις παίρνει με δημοψηφίσματα και μόνο, ο ίδιος ο Λαός.

6. Σταματήστε επιτέλους αυτήν την καραμέλα με τον Λαό που "ζει από την τοκογλυφία των τραπεζών του". Με δικά σας πάλι στοιχεία, ψεύτες γκαιμπελιστές, μόνο το 11% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ), προέρχεται από τις τράπεζες. Το υπόλοιπο 89%, προέρχεται από τις εξαγωγές της χώρας.

Μακάρι ο ελληνικός Λαός, να ακούσει όσο πιο σύντομα γίνεται τη φωνή της Άμεσης Δημοκρατίας, τη φωνή του Πατριωτικού Μετώπου.

Να γίνει όπως στην Ελβετία δηλαδή, ο ίδιος Νομοθέτης, ο ίδιος Δικαστής, ο ίδιος εγγυητής της ασφάλειας της Γειτονιάς και της Πατρίδας του, με το όπλο μάλιστα στο χέρι.

Τέλος, από το Πατριωτικό Μέτωπο, το καθαρόαιμο Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας της χώρας μας:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΛΑΟ.

Τιμήσατε για μια ακόμη φορά τον εμπνευστή της Δημοκρατίας σας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Τιμήσατε για μια ακόμη φορά τον Κολοκοτρώνη σας, Στρατηγό Ντυφούρ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΜΕΣΗΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831: ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Του μοναδικού Πολιτικούς Ανδρός που πέρασε από αυτόν τον τόπο: Του Ιωάννη Καποδίστρια.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης