ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τι λέγαμε ; για προβοκάτσιες;


Είπαμε,  να κάνουν  από καιρό σε καιρό καμιά προβοκάτσια, αλλά όχι και να διασύρουν  την ίδια την έννοια…


Και τούτο γιατί η  «μεταμοντέρνα» προβοκάτσια εναντίον του συριακού καθεστώτος -  που ενώ νικούσε στα πεδία των μαχών αποφάσισε να προβάρει και τα χημικά του για τον επόμενο πόλεμο ! -   είναι καταναλώσιμη μόνο από χαζούς  και χρησιμοποιήσιμη μόνο από πολιτικά  ιδιοτελείς του επιπέδου Ευάγγελος Βενιζέλος….


 


Όμως οι προβοκάτσιες έχουν την ατυχία να αποκαλύπτονται τελικά, και μερικές φορές κατά συρροήν…


Έτσι πρόσφατα στη Στοκχόλμη, αποδείχτηκε ότι εκείνη η περιβόητη βόμβα στη καρδιά του Σεράγεβο στην περίοδο της πολιορκίας του, που είχε εμπνεύσει στρατιές δυτικοστραφών προοδευτικών ειρηνόφιλων και αριστερόστροφων φιλονατοϊκών, ήταν (σύμφωνα με πόρισμα επιτροπής ειδικών του ΝΑΤΟ) προϊόν Βοσνίων ισλαμιστών, και όχι Σέρβων….


 

Ιδού η αποκάλυψη :
 Κινήσεις πολιτών και ΜΚΟ που διοργάνωσαν το αντιπολεμικό συνέδριο ”Nordic peace talks” – παρέμβαση για την ειρήνη στον κόσμο, άκουσαν έκπληκτοι τον διακεκριμένο Νορβηγό καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την ειρήνη (Όσλο) να αποκαλύπτει ότι την περιβόητη βόμβα που προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: “Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.”
 Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας. Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. “Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση”, κατέληξε ο καθηγητής. “Σε πολλές περιπτώσεις παρέμβασης που αργότερα βαπτιζόταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος”.
Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βόσνιους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύχτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βόσνιων SS


.
Πηγή: Ολυμπία