ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο Χρόνης Βογιατζής λέει στη λίστα perivallonsyriza


Καλημέρα σε όλους στη λίστα. Πρέπει κάποιος να απολογηθεί για την αφίσα (έντυπο) η Κυπρος δεν είναι μόνη.



Πρέπει κάποιος να απολογηθεί για το κρεμαστή της ΟΛΜΕ, στήριξη, κολοτουμπες, μοιρασματα εντύπων στα σχολεία και πάμε στο εφικτό. Γίναμε ανέκδοτο, άκουσα πριν στο Κοκκινο πρόταση ακροατή : Να γίνουν 2 εκλογές, αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν δεύτερες και να μας πει ο λαός αν είναι ΕΦΙΚΤΟ να κυβερνήσει.



Πρέπει κάποιος να μας πει ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ κλιμάκωση εχουμε γίνει το κόμμα των email, των θεσμικών επισκέψεων, των πολλαπλών συνεδριάσεων, των πολλαπλών ενημερωσεων , αλλα μετά τις εκλογές υπάρχει πλήρης ανυπαρξία στο δρόμο.



Καταγγέλλουμε τα κανάλια αλλα συνεχίζουμε να πηγαίνουμε.



Είμαστε τόσο μαζωχιστες και πάμε στα παράθυρα που μας χτυπάνε 3 με 5, τι θα γίνει αν δεν πάμε; μπορεί και να τσακωθουν μεταξύ τους, θα μειωθεί η ακροαματικότητα τους, αντι να είμαστε εκεί και αντι να στέλνουμε δελτία τύπου ας του πούμε οτι ο Κιμουλης : www.left.gr



Ας κάνουμε οτι κάνει και έκανε ο Γκριλο, τραπεζάκια έξω σε ολες τις συνοικιακες πλατείες, επισκέψεις σε χώρους δουλειάς (οχι στα γραφεία της ΟΛΜΕ για παράδειγμα αλλα στα σχολεία), ομιλίες σε ολες τις πλατείες, κεντρική ομιλία Αθηνα, Θεσσαλονίκη κ.λ.π.


Ας αφήσουμε τους υπολογιστές και ας ξαναβγουμε στους δρόμους.


Απο το καλύτερο σύνθημα ... Ανοίγουμε το δρόμο στην ελπίδα... Μην πεθάνει οπως λένε η ελπίδα και ανοίξουμε τον δρόμο στη απογοήτευση.


Χρονης Βογιατζής

Ζωγραφου

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry

YΓ. ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΝ πάει με τη παραπάνω περίπτωση, αλλά γενικώς λέγεται , ως ηχώ του παλιού ανέκδοτου με το γρύλο : «Δε μας χέζεις εσύ κι ο Γκρίλο σου…»