ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ:

Πολίτη αυτής της χώρας, εδώ και δεκατρείς περίπου μήνες ζούμε τη στυγνότερη μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ:

Ειρηνικές διαμαρτυρίες καταστέλλονται με τον πιο βίαιο και ωμό τρόπο, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Δεκάδες συμπολίτες μας σύρονται στα αστυνομικά τμήματα δίχως κατηγορίες, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ !

γονείς εξαφανίζονται για ώρες από τα παιδιά τους, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ !

Εισβάλλουν με στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις στα χωριά μας αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Ρίχνουν χημικά στα σχολειά μας, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

έχουν κατασχέσει οχήματα και περιουσίες μας, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Μοιράζουν χρυσό σε μερικούς δημοσιογράφους, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Πολίτη αυτής της χώρας, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μοναδικός και κυρίαρχος στόχος είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ – όχι απλά των κατοίκων της Χαλκιδικής – αλλά ολόκληρης της Ελλάδας! Στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τη φύση, το δάσος, το νερό, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! Χθες ήταν η Κερατέα, σήμερα η Χαλκιδική και η Ευκαρπία, αύριο η Θράκη, το Κιλκίς και το Πάικο. Ακολουθούν η Χαλκίδα, η Λαμία, η Ομόνοια και τέλος το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Πολίτη αυτής της χώρας, τα ξημερώματα της 10ης του Απρίλη ΒΙΑΣΤΗΚΕ  κάθε έννοια δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν δεκάδες μαυροφορεμένες και πάνοπλες «σκιές» εισέβαλλαν απροειδοποίητα και αναιτιολόγητα σε σπίτια σπάζοντας εξώπορτες και αρπάζοντας πατεράδες από τα κρεβάτια τους μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους! Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Πολίτη αυτής της χώρας, οι πραγματικοί τρομοκράτες έχουν ονοματεπώνυμο: εισβάλλουν καθημερινά στα σπίτια μας από τις τηλεοράσεις και τους ξέρουμε! Ήρθε η ώρα που θα μετρηθούν οι φίλοι και οι εχθροί. Δεν υπάρχει πια περιθώριο για ουδέτερη στάση!

Πολίτη αυτής της χώρας ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ …..

Πέμπτη 11/04 και Παρασκευή 12/4 στις 6μ.μ., στο άγαλμα του Βενιζέλου για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού.

Την Παρασκευή, στις 9 μ.μ., έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης( δίπλα στα ΚΤΕΛ) για να συμπαρασταθούμε στους προφυλακισμένους συναγωνιστές μας.

Το Σάββατο 13/4/2013, στις 12 π.μ., στο άγαλμα του Βενιζέλου, διαδηλώνουμε απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των δύο συλληφθέντων.

Το Σάββατο 13/4/2013, στις 12:00, στο Μοναστηράκι, Αθήνα

Την Κυριακή 14/4/2013, στις 10 π.μ., συγκεντρωνόμαστε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης απαιτώντας ξανά την απελευθέρωση των συλληφθέντων αγωνιστών.