ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Όταν οι απόστρατοι διαμαρτύρονται….

Αντιγράφω επιστολή του απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού  κ. Γιώργου Δεσποτόπουλου, προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας….

«Κύριοι,
Με την παρούσα μου επιστολή θέλω να εκφράσω και εγώ την αγανάκτηση μου για την απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής αντιμετώπιση των οικονομικών αποδοχών των εν ενεργεία και αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ασφαλώς και παραδέχομαι ότι το σφάλμα ανήκει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλους εμάς τους Έλληνες που δυστυχώς ψηφίσαμε όλους εσάς που με τόση άνεση και ευκολία καταβαραθρώσατε την χώρα και τώρα με περισσό θράσος έρχεστε να μας σώσετε διασφαλίζοντας μόνο τα δικά σας συμφέροντα και των λίγων φίλων και συγγενών σας.

Άθλιοι καιροσκόποι, λαϊκιστές και πολιτικάντηδες μας εξαθλιώνετε χωρίς τσίπα και ντροπή!!!!

Σας εύχομαι σε όλους και τους 300 (γιατί όλοι σας είστε υπεύθυνοι ) για αυτήν την κατάντια, μα ιδιαίτερα σε εσάς να βιώσετε τα χειρότερα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ της ζωής σας και να υποφέρετε εξ’ ίσου με τον κάθε ταλαιπωρημένο άνεργο, συνταξιούχο, υπάλληλο που εσείς και τα συνδικαλιστικά αθρωπάρια σας μας καταντήσατε έτσι.

Με απόλυτη ηθική απαξίωση στην άθλια ύπαρξη σας

Γεώργιος Δεσποτόπουλος

Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α.
Θα μπορούσα να έλεγα  ότι ο κ. Δεσποτόπουλος «τους τα χώνει ωραία», αν έλειπε εκείνη η ατάκα περί 300 συνυπευθύνων, που κάνει αβλαβές το κείμενό του…Με την τέτοια ισοπέδωση ευθυνών, ο λόγος του  απόστρατου αξιωματικού χάνει τη στόχευσή του – δηλαδή για την ακρίβεια σημαδεύει τους πάντες και κανένα. Δηλαδή λειτουργεί εκτονωτικά, δηλαδή παίζει το ρόλο ενός σάκου πυγμαχίας -  ενώ στο ριγκ της πραγματικής ζωής το ξύλο πέφτει σύννεφο…