ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι MEGAλοπαράγοντες της ενημέρωσης και ο Τσίπρας


Αρνήθηκε να  παραβρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA  ο πρόεδρος του ΣΥΝ  Αλέξης Τσίπρας – μετά από ενάμισι χρόνο αποκλεισμού…. Και πολύ σωστά : Κάποιοι  μεγαλοπαράγοντες της ενημέρωσης πρέπει να υφίστανται κάποιες κυρώσεις για τη στάση τους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτή δημιουργεί συνθήκες οιονεί λογοκρισίας…

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα καλά , ή τουλάχιστον που ερμήνευσα  πρόχειρα σαν προσπάθεια  «άμβλυνσης» των παθών και  επαναπροσέγγισης,  ήταν  η ανακοίνωση  του ΣΥΝ. Η οποία και λέει σε ένα σημείο για την πρόσκληση του MEGA προς τον Τσίπρα : 

«Είμαστε βέβαιοι ότι.... η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι την προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων»

Για καθίστε ρε σύντροφοι !  Από πού κι ως που είστε σίγουροι ότι η πρόσκληση δεν είναι προσχηματική, ότι δεν εκφράζει την αγωνία κάποιων να είναι σε επαφή με το   αναδυόμενο, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ,  «κύριο ρεύμα»  αντιμνημονιακής  πολιτικής;

Εγώ σαν μόνη αποδεκτή  λύση αποζημίωσης των βλαβών που έγιναν από την μεροληπτική  ενημέρωση του  ΜΕΓΚΑ, θα πρότεινα 8 ημερήσιες ωριαίες εκπομπές(!) με τον Τσίπρα -  «ζωντανό» ή φιλμογραφημένο !  Και τότε μπορεί   να συγχωριόντουσαν   οι αμαρτίες του  καναλιού….