ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις του Γκρουπφύρερ των Γερμανών Εφοριακών


«Ο πρόεδρος των Γερμανών εφοριακών υπαλλήλων, Τόμας Άϊγκεντάλερ σε δηλώσεις του αναφορικά με την αποστολή των 160 Γερμανών εφοριακών που θα αναλάβουν την συλλογή των φόρων για λογαριασμό της τρόϊκας, είπε  ότι "Φοβάται για την σωματική ακεραιότητα των μελών της γερμανικής ένωσης εφοριακών που θα τοποθετηθούν στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει αντιγερμανικό κλίμα στην χώρα"»…..

ΠΗΓΗ  difernews

Ο κύριος Τόμας Αϊγκεντάλερ  με  έκανε  να θυμηθώ ένα παλιό φιλμ με τους ΜΟΝΤΥ ΠΑΪΘΟΝΣ, το «Ένας προφήτης – μα τι  προφήτης !».

Στο φιλμ ένας Ρωμαίος εκατόνταρχος της εποχής του Ιησού Χριστού στεκόταν  στην αρχή μιας μεγάλης ουράς, και απηύθυνε  στους φυλακισμένους  που πέρναγαν από  μπροστά του το κωμικό ερώτημα :

«Για σταύρωση;» (crucifiction ?)

Όσοι απαντούσαν ΟΧΙ, τους έστελνε στη μια κατεύθυνση. Υπήρχαν όμως και άλλοι που  απαντούσαν αβίαστα  ΝΑΙ, οπότε τους  έστελνε στην άλλη κατεύθυνση….                                        

Κάποιοι μπορεί να είπαν στους γερμανούς  ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι «της πλάκας», ότι υπάρχουν εθελοντές μελοθάνατοι, όμως   ο γκρουπφύρερ των Εφοριακών το πήρε χαμπάρι….Πήρε χαμπάρι   ότι  οι προς φορολόγηση και ήδη υπερφορολογημένοι άνθρωποι αυτής της χώρας, δεν  θα αποδεχτούν χωρίς αντίσταση την παράνομη και αντισυνταγματική εξουσία πολιτών ξένης υπηκοότητας  ….

Μπορεί τα «εκτός έδρας» που θα εισπράξουν οι 160 να είναι καλά λεφτά, αλλά υπάρχει και το άρθρο 120 του  Ελληνικού Συντάγματος,  που επιτρέπει σε κάθε Έλληνα   να υπεραμύνεται του θεμελιώδους νόμου της  χώρας του....