ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !



Τα πολλά λόγια είναι  φτώχεια.   Σήμερα που τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί – για την Ευρώπη, για την διεθνή οικονομική συγκυρία, για την ελληνική κυβέρνηση,  για τις σχέσεις υποτέλειας-  έχει έλθει η ώρα  να πούμε νέτα σκέτα :
 Όλοι στη μεγάλη 48ωρη απεργία στις 28 και 29 Ιουνίου! Όλοι στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου! Όλοι στους δρόμους !
Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια  πρέπει να συντονίσουμε και να συνθέσουμε κατά το δυνατόν τις δυνάμεις μας, πρέπει να τις προσδώσουμε μια «κρίσιμη μάζα»  ώστε να αποβούν αποτελεσματικές . Αλλά   πρέπει να είμαστε έτοιμοι  να συνεχίσουμε , παρά  την όποια απόφαση  της Βουλής, με στόχο τη μη εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου  προγράμματος.
Η κινδυνολογία της κυβέρνησης και των παραστεκάμενων οργιάζει,  απειλές  εκτοξεύονται έξωθεν και έσωθεν, ακόμη και η ΝΔ απειλείται με έξωση από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα  !  Όμως  από τα συμφραζόμενα  συμβουλίων και διαβουλίων και από διεθνείς δημοσιογραφικές αναλύσεις,  προκύπτει  ότι η μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου δεν θα πλήξει τη χώρα μας.  Δεν τολμούν να διακινδυνεύσουν μια  ανεξέλεγκτη διαδρομή της κρίσης στην Ευρώπη ούτε να σκοτώσουν  την κότα με τα χρυσά αυγά των τοκοχρεολυσίων :   Απλώς φοβούνται την άρνηση, γιατί θα γίνει  αφετηρία κι άλλων ξεσηκωμών  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Είναι η  «μεγάλη άρνηση», που αντίθετα με το πνεύμα του Καβαφικού  ποιήματος ,  θα αποτελέσει αρχή  θετικών εξελίξεων , ανασταθεροποίησης  της ελληνικής οικονομίας, σωτηρίας  του εθνικού πλούτου,  επανακατάκτησης αυτών που χάθηκαν από τις εγκληματικές πολιτικές εγχώριων και ξένων δυναστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου