ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ







Στον δικτυακό τόπο ardin_rixi@googlegroups.com διαβάζω ένα άρθρο του Πάρι Καρβουνόπουλου σχετικά με το «Έλλειμμα και τους εξοπλισμούς». Καταλήγει ο Καρβουνόπουλος :
«……. Ακόμη και σήμερα ,μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί και όσα ακόμη μας περιμένουν, δεν διακρίνουμε να έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο συζητάμε και διαπραγματευόμαστε για τις αγορές που σχεδιάζουμε να κάνουμε. Όχι απλά δεν υπερτερούν τα επιχειρησιακά κριτήρια και οι προτεραιότητες - αυτό είναι άπιαστη φιλοδοξία για την Ελλάδα : Αγνοούνται εντελώς! Η εντύπωση που δίνει και η σημερινή κυβέρνηση είναι ότι συζητά και σκέφτεται αγορές με κυρίαρχο κριτήριο "ποιον θα ευχαριστήσω από τους μεγάλους". Και τελικά όπως τα κατάφερε ,τους έχει δυσαρεστήσει όλους. Ρώσους και Γάλλους και μένει να δούμε τι θα κάνει με τους Γερμανούς»….
Εκεί που διάβαζα το άρθρο του Καρβουνόπουλου , μου έρχεται ένα μαίηλ από τη Πτολεμαϊδα, από τη Βιργινία Αυγουστινάκη. Ανοίγω, και τι να δω : Κάτι πρότυπα κράνη από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο !
Αναστατώνομαι για λίγο, και μετά σκέπτομαι : «Ρε συ, λες να ενδιαφέρουν τον ελληνικό στρατό; Λες να μπορέσω κι εγώ να ζητήσω καμιά προμήθεια; Γιατί δηλαδή, αυτοί που πούλαγαν στραβά υποβρύχια ήταν καλλίτεροι; »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου