ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟΈνα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη, για να ξεφύγει λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.


Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Παρασκευή. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.

Όμως κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα διαφορετικό στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού, χωρίς να καταλάβει τι έκανε.

Στο Χιούστον του Τέξας μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει συλλυπητήρια mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει !! Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.


Το mail έγραφε: Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα. Θέμα : Έφτασα .

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις ό,τι θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα .Όλα είναι έτοιμα και για σένα, όταν έρθεις . Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα......


Ευχαριστώ τον Σωτήρη Μαράκη για την αποστολή του ανέκδοτου. Πηγή του, προφανώς, η ανώνυμη δημιουργικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου