ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΘΕΡΜΗ ΛΙΑΝ Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥΣΤο υπόσχονται οι εκπρόσωποι του Athens Poetry Slam : «Ανία, οι μέρες σου είναι μετρημένες»...

Το Poetry Slam είναι ένας διαγωνισμός ποίησης – κάτι σαν κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με ποδοσφαιρικούς όρους , θα έλεγα εγώ.... Οι συμμετέχοντες απαγγέλουν δραματοποιημένη πρωτότυπη δουλειά τους επί 3 λεπτά, κρίνονται δε από 3μελή επιτροπή και από το κοινό.
Το ATHENS POETRY SLAM βάζει την Ελλάδα στο χορό της διεξαγωγής τέτοιων παραστάσεων, 26 χρόνια μετά την πρώτη παράσταση Slam στο Σικάγο. Με στόχο - κατά την δήλωση των διοργανωτών – να προκαλέσουν την ανία και να οδηγήσουν την ποίηση πιο πέρα, αναζητώντας νέα μορφή έκφρασης για τους Έλληνες ποιητές.

Το ATHENS POETRY SLAM θα ξεκινάει μια μάλλον συμβατική ώρα (8μμ) αλλά θα προωθεί ασυμβίβαστα τους ανατρεπτικούς σκοπούς του, στους ακόλουθους χώρους και ημερομηνίες:
Ø τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 στα Κανάρια, Πλαταιών και Κεραμεικού, στον Κεραμεικό,
Ø την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου στου Πατάκη, Ακαδημίας 65 και
Ø την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Bacaro, Σοφοκλέους 1


Δηλώσεις συμμετοχών στο 6976-111-645 ή στο 697644-2011

Εξ άλλου στις 26.2.2010 ο Γερμανός slam poet Bas Böttcher, με τη συνεργασία των περιοδικών (δε)κατα, book press, e-poema, index, poetix και Φαρφουλάς, θα δώσει μία ξεχωριστή ποιητική performance στο Dasein Café, στοχεύοντας σε μία άλλη αισθητική εμπειρία.
Ως παλαιό μέλος του ΕΑΜ (Ενιαίο Αντιπληκτικό Μέτωπο), λέω να είμαστε εκεί
Γιάννης Σχίζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου