ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Στο αποκορύφωμα της κρίσης, ο κος Γ. Παπανδρέου πάλι με τα Hedge Funds!



Προλεγόμενο ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ :Όταν ο   ΓΑΠ επισκέπτεται το άντρο του διεθνούς κεφαλαίου στο Λας Βέγκας  και μάλιστα όχι ως τουρίστας αλλά ως εισηγητής, καταλαβαίνει κανείς τι κούφια είναι αυτή η Προεδρία της  Σοσιαλιστικής Διεθνούς που κατέχει. Προφανώς, κάποιοι πρέπει να μπουν σε σκέψεις, γιατί η «κουφαμάρα» είναι κολλητική…



κος Γ. Παπανδρέου αφού συνάντησε τον Πρωθυπουργό πριν λίγες ημέρες και του … υπενθύμισε την ¨πράσινη¨ ανάπτυξη, ετοιμάζει πάλι τις βαλίτσες του για συνάντηση με τα Hedge Funds στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Από τις 5-8 Μαΐου 2015 θα παρευρεθεί στην 7η  διάσκεψη SALT Conference, την οποία οργανώνει η SkyBridge Capital στο ξενοδοχείο Bellagio του Las Vegas. Θυμίζουμε ότι και πριν ένα χρόνο ακριβώς, είχε συμμετάσχει στην ίδια διάσκεψη (σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ).

Η SkyBridge Capital είναι ...ένα διεθνές fund και διαχειρίζεται περίπου 12,1 δισ. δολάρια. Προσφέρει επίσης …λύσεις για την επένδυση των hedge funds.

Η SkyBridge Alternatives (SALT) Conference, όπως διαβάζουμε στην σχετική σελίδα (ΕΔΩ) οργανώνει ¨…συζητήσεις και διαβουλεύσεις για μακρο - οικονομικές τάσεις , γεωπολιτικά γεγονότα και εναλλακτικές επενδυτικές ευκαιρίες στο πλαίσιο μιας δυναμικής παγκόσμιας οικονομίας….¨.

Στη διάσκεψη συμμετέχουν πάνω από 1.800 άτομα, πολιτικοί, ηγέτες, διοικητικά  στελέχη, επαγγελματίες και επενδυτές από 42 χώρες και 6 ηπείρους. Οι ομιλητές, με βάση την ατζέντα, εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα διεθνή Fund (Morgan Stanley, Merrill Lynch, Goldman Sachs, κλπ).

Ο κος ΓΠαπανδρέου μιλά στις 6/5/2015 στο ¨The Other Side of the Coin: A Global Macroeconomic Forecast¨



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου