ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Βαρουφάκης



Έγινε Υπουργός αφού προηγουμένως ξεπέρασε την παιδική ασθένειά του  – που τον έκανε να επαναλαμβάνει   την περίφημη φράση του Τσώρτσιλ στο ξεκίνημα του Β Παγκοσμίου («αίμα και δάκρυα») για να δείξει  ότι η υπέρβαση της μνημονιακής κατοχής απαιτεί θυσίες….
Μετά πέταξε ένα «η Γερμανία πάντοτε στο τέλος υποχωρεί» - ίσως θεωρώντας εαυτόν τόσο επιδέξιο ώστε να προκαλέσει αυτή την υποχώρηση…..



Μετά αποφάνθηκε ότι Το μνημόνιο ως κείμενο αυστηρών εντολών της τρόικας για αέναη λιτότητα, εσωτερική υποτίμηση και χρηματοπιστωτική ασφυξία δεν υπάρχει πια»

Και τώρα, που τα πράγματα σκουραίνουν ΧΩΡΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, έρχεται κι αυτός να γειωθεί και να πει κάποιες αλήθειες.
Διεμήνυσε λοιπόν  σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, που πραγματοποιήθηκε στις 21.4.15 στη Μελβούρνη :

«Ακόμα και ένας δεκάχρονος κατανοεί πλέον πως το τεράστιο δάνειο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα σε αυστηρά μέτρα λιτότητας, τη στιγμή που το εθνικό εισόδημα της Ελλάδας έχει μειωθεί 25%..... αν έχεις μια άρρωστη αγελάδα και την κτυπάς συνεχώς για να παράγει περισσότερο γάλα, το μόνο που θα πετύχεις είναι να την εξασθενίσεις περισσότερο και να μην παράγει καθόλου γάλα» .

Είπε ακόμη  πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι εταίροι της Βόρειας Ευρώπης αρνούνται να αποδεχθούν τη  πραγματικότητα και «η πολιτική τους είναι καταστροφική τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την ίδια την Ευρώπη», ενώ πρόσθεσε πως οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές και η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει ένα νέου τύπου πραξικόπημα «όχι με τανκς, όπως το 1967, αλλά μέσω των τραπεζών».

«Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια και ελπίζω ότι θα έρθουμε σε συμφωνία. Θα κάνουμε συμβιβασμούς,***** αλλά δεν θα υποχωρήσουμε άτακτα» τόνισε και χαρακτήρισε «εθνική προσπάθεια που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και τη γεφυρώνει με την Αυστραλία», τη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.
ΥΓ.

*****Έβγαλε και λαβράκι είδηση : «Θα κάνουμε συμβιβασμούς»…Σώπα καλέ,  απίστευτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου