ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΛΗΝ ΕΛ.ΛΑ.Σ


 Μια φορά κι έναν καιρό, επί πρωτομνημονιακής εποχής, οι λεγκαλιστικές αυταπάτες (τυπικός παλαιοκομμουνιστικός όρος…) ευδοκιμούσαν τόσο  ώστε διάφοροι μηχανεύονταν μηνύσεις επί εσχάτη προδοσία και άλλα ηχηρά παρόμοια, δικαστικής φύσεως, εναντίον της εξουσίας…Τότε ήταν που έλεγα κι εγώ ότι η Ρωσσική Επανάσταση θα μπορούσε να νικήσει ειρηνικά, αν οι Μπολσεβίκοι έκαναν αγωγή στον Κερένσκυ και  στους μεγαλοπαράγοντες του καθεστώτος αξιώνοντας τεράστιες αποζημιώσεις…Τότε μάλιστα είχα  και κάποιον γνωστό- γνωστού που με κυνήγαγε για την προώθηση μιας δικαστικής ενέργειας  εναντίον του  πρωθυπουργού, θεωρώντας πανδαμάτορα μια δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου......

 Ο λεγκαλισμός όμως ποτέ δεν πεθαίνει, εξ ου και η «ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ» του κατά το Σύνταγμα Συνασπισμού πολιτικών κομμάτων και κινημάτων υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ». Θέμα,η  παράνομη  συμμετοχή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και  Χρυσής Αυγής στις εκλογές, αλλά και η μη υπογραφή  δήλωσης κατά το άρθρο 59&1 του Συντάγματος από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ  .  Με αυτά τα δεδομένα  η «Πατριωτική Ένωση κλπ» δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει  στις εκλογές, τραυματίζοντας βαρύτατα το κύρος τους…. 
                        
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ.κ.:


α. Πρόεδρο του Α1 [Πολιτικό] Τμήματος του Αρείου Πάγου [Αρ.Πρ.191/14-1-2015]
β. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου [Αριθ.Πρωτ.421/14-1-2015]


1. Διά του παρόντος εγγράφου σας γνωστοποιούμε, ότι ο Συνασπισμός πολιτικών κομμάτων και κινημάτων υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ». που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, κατέθεσε ενώπιον του κατ’ άρθρο 100 του Συντάγματος ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  «Α.Ε.Δ.» την υπ’ αριθμό 8/27 Ιουνίου 2014 Ένστασή του σύμφωνα με το άρθρο 58 του Συντάγματος [Προσβολή του κύρους των εκλογών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Ελλάδας, ΣΧΕΤΙΚΟ 1], η οποία εκδικάσθηκε την        12η Νοεμβρίου 2014 και η έκδοση της αποφάσεως εκκρεμεί εισέτι.
2. Το περιεχόμενο της ενστάσεώς μας εδράζεται στην παραβατική συμπεριφορά των κάτωθι πολιτικών κομμάτων, που παραβίασαν το άρθρο 29 του Συντάγματος και την συνταγματική αρχή της νομιμότητος, ως ακολούθως:
α. Με την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Cs 402 Js 3943/09 του Ειρηνοδικείου του Μονάχου [ποινικό Τμήμα], η οποία έχει καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος της SIEMENS κύριος Μιχάλης Χριστοφοράκος ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2003–2004. Έκτοτε τα ανωτέρω πολιτικά κόμματα έχουν καταστεί  εγκληματικές οργανώσεις και όμηροι ξένης δύναμης [Γερμανίας], διαπράττοντας το συνεχές έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Κράτους.
β. Με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πολιτικού κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καταχρηστικώς το ανωτέρω πολιτικό κόμμα συμμετέχει στις εκλογές, καθ’ όσον διά της συμμετοχής του παραβιάζονται τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.
Καταπέλτη κατά της υπ’ αριθμό 65/2014 αποφάσεως του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου [Πολιτικό], που δεν μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο, αποτελεί η εισηγητική πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών κυρίου Ισίδωρου Ντογιάκου, που αναιρεί το διατακτικό της ως άνω αποφάσεως [για ελεύθερη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές], ορίζοντας ταυτόχρονα ότι καταχρηστικώς ασκούν το συγκεκριμένο δικαίωμα τα πολιτικά κόμματα- εγκληματικές οργανώσεις [ΣΧΕΤΙΚΟ 2]. Άρα τα πολιτικά κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως εκ της δραστηριότητός των, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις παρούσες βουλευτικές εκλογές.     
γ. Τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τα οποία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ το άρθρο 59 # 1 του Συντάγματος, διά της αρνητικής των αυτής πράξεως παραβίασαν ευθέως τις Συνταγματικές διατάξεις, που υποχρεούνται να τηρούν.
3. Κατόπιν της γενικευμένης παραβατικής συμπεριφοράς των ανωτέρω πολιτικών κομμάτων και των άνω των 250 βουλευτών που προήλθαν από αυτά κατά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ κατ’ εξακολούθηση η προσβολή του Δημοκρατικού πολιτεύματος και η παραβίαση του Συντάγματος.
Κατόπιν των ανωτέρω, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» ως κατοχυρωμένος Συνταγματικός θεσμός, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ στο κατ’ εξακολούθηση έγκλημα, που διαπράττεται κατά του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού κράτους και ΔΗΛΩΝΕΙ, ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης Ιανουαρίου 2015, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

            ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ το αρμόδιο Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, να πράξει τα κατά το Σύνταγμα οριζόμενα ήτοι:  
α. Να μην εγκρίνει την συμμετοχή των ανωτέρω μνημονευομένων κομμάτων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ή
β. Εφ’ όσον υφίσταται εκκρεμοδικία ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, ο κατά το άρθρο 26 του Συντάγματος τρίτος πυλώνας λειτουργίας του πολιτεύματος [Δικαστικός], ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ από την άσκηση των διοικητικών του καθηκόντων, καθώς καλύπτεται από τις διατάξεις του άρθρου 89 # 3 εδάφιο α και του άρθρου 118 # 4 του Συντάγματος και να αφήσει το παράνομο πολιτικό σύστημα να διεξαγάγει τις παρούσες βουλευτικές εκλογές ΜΟΝΟ του, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της Δικαστικής Αρχής.     

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ».


Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας            Στέργιος Σ. Σμυρλής          Κωνσταντίνος Θ. Γκέκας