ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

H Φωτεινή Πιπιλή περί Γρηγόρη Βαλλιανάτου



  Η Φωτεινή Πιπιλή, κατά δήλωσίν της μόνη από τη Νέα Δημοκρατία που υποστηρίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλοφίλων,( http://www.topontiki.gr/article/68592/Pipili-gia-Ballianato-Einai-karfi-roufianos-kai-epaggelmatias-omofulofilosrn)
 βάλλει εναντίον του Γρηγόρη Βαλιανάτου, ο οποίος έχει  «καρφώσει» συγκεκριμένο υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας ως  συν-ομοφυλόφιλο….
Δεν ξέρω αν αυτό το «κάρφωμα» είναι έμμεση καυχησιολογία   περί της  υπεροχής και ευθύτητας του Γ. Βαλλιανάτου  , όμως σίγουρα είναι ανεπίτρεπτη διείσδυση στην ιδιωτική σφαίρα ενός πολίτη . Διείσδυση που  αιτιολογείται (και ουδόλως δικαιολογείται) μόνο από τις showbiz  λογικές  και είναι άξια κάθε μομφής και πολιτικού μπουγελώματος ….

Από το ΒΗΜΑ 99,5 η  βουλευτίνα  της Νέας Δημοκρατίας  λέει για τον Βαλιανάτο :

«Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι….…….Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ….; Ντροπή» .