ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

IΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑΞΙ ….


Έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι οι ξεφτίλες, εν όψει των ντοκουμέντων  μιας  ψευτιάς  -   όπως αυτή  που φαίνεται στη φωτογραφία,  που θα έκανε  ακόμη και τον Αλ Καπόνε να κοκκινίσει εάν πιανόταν στα πράσα  -    δεν θα έλεγαν απολύτως τίποτε και  θα δήλωναν ασυστόλως ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου  : Not guilty !
Αυτοί οι ξεφτίλες , παρά το ότι "εγγυήθηκαν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ταξί",   προχώρησαν στην απαλλοτρίωση των  άϋλων «περιουσιακών δικαιωμάτων» των ταξιτζίδων,  που είχαν δημιουργηθεί  στο παρελθόν μέσα από άτυπες, αλλά όχι παράνομες  διαδικασίες. Υπήρξαν άνθρωποι που πούλησαν όλο τους το βιός , που έδωσαν  περιουσίες μέχρι 100.000 ευρώ  για να αγοράσουν μια άδεια ταξί, και που στη συνέχεια υπέστησαν μια «μπολσεβικικού τύπου» απαλλοτρίωση : Όμως χωρίς κάποια ευρύτερη κοινωνική στόχευση όπως οι απαλλοτριώσεις  των μπολσεβίκων,   χωρίς αποζημίωση, χωρίς άλλο λόγο εκτός από τα συμφέροντα των καραδοκούντων εταιριών ταξί του Δ Ράϊχ… Τόσο αυτοί, όσο κι  εκείνοι που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους  από την εφαρμογή του PSI, κατάλαβαν στην πράξη τον οπορτουνισμό και την αφερεγγυότητα του αστικού κράτους – που κατά τα άλλα διακηρύσσει και θεσπίζει, συνταγματικά και νομοθετικά, το σεβασμό της ιδιοκτησίας…

Ο Μάκης Βορίδης ως υπουργός επιχείρησε να ακυρώσει τις προηγούμενες πρακτικές του Ραγκούση, ο οποίος αντεπετέθηκε και  πρόσφατα μίλησε ακόμη και περί  «ολιγαρχίας  των ταξιτζήδων»….Ο άνθρωπος έδειξε  αποφασισμένος  να μην αφήσει κανένα ξεκρέμαστο, επικαλούμενος θρασύτατα  τον προηγηθέντα  απαγχονισμό  μισθωτών και συνταξιούχων  !

Παλιά νόμιζα ότι το άκρον άωτο της ηλιθιότητας είναι να κοιτάζει κανείς το δάκτυλο που δείχνει το φεγγάρι , αντί το ίδιο το  φεγγάρι…. Η πεποίθησή μου ανατράπηκε εδώ και  μήνες, όταν  οι στημένοι εξωραϊστές  ενός καναλιού, θέλοντας να διαφημίσουν τις ρυθμίσεις  Ραγκούση , παρουσίασαν μια «έρευνα» ανάμεσα στο επιβατικό κοινό σχετικά με τις θετικές επιπτώσεις της «απελευθέρωσης»  των ταξί…. Εκεί εμφανίστηκε ένας, που διαφήμισε  τα ταξί της νέας εποχής με το «αποστομωτικό επιχείρημα»  ότι  θα διαθέτουν σύνδεση με το ιντερνέτ ! Εάν υπήρχε δυνατότητα να του  στείλω μια σφαλιάρα με SMS, θα του την έστελνα !