ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

CHESE MESA STREET


Η χώρα βαδίζει στην οδό της απωλείας, όμως αυτό δεν είναι λόγος για να χάνουμε το χιούμορ μας. Αν και το χιούμορ δεν σώζει την κατάσταση και δεν μπορεί να κάνει στο ΔΝΤ αυτό που έλεγε το εξαρχειώτικο σύνθημα ("ένα γέλιο θα σας θάψει"), τουλάχιστον μπορούμε να πιστοποιούμε ότι είμαστε ζωντανοί και όχι τελείως πτοημένοι...

Την περίοδο που διανύουμε δεν απουσιάζουν τα ανέκδοτα από το διαδίκτυο, ούτε καν οι φωτογραφίες γυναικών που "τα κάνουν" εν μέση οδώ... Ιδού λοιπόν μια φωτογραφία που κάνει για ...χίλιες λεκτικές περιγραφές αφοδεύσεων, και ιδού ένα καλό ανέκδοτο , που δημοσιοποιήθηκε στον δικτυακό τόπο του ardin:


"Στη συνάντηση κορυφής ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τρείς υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης, συναντά τον Ελβετό ομόλογό του, που συνοδεύεται επίσης από τρεις υπουργούς .

Έλληνας: Κύριε πρωθυπουργέ, να σας συστήσω από εδώ την Ελληνίδα υπουργό Παιδείας, τον Έλληνα υπουργό Βιομηχανίας και τον Έλληνα υπουργό Οικονομίας.

Ελβετός: Χάρηκα κύριε πρωθυπουργέ, κυρία, κύριοι! Να σας συστήσω με τη σειρά τον Ελβετό υπουργό Δικαιοσύνης, τον Ελβετό υπουργό Βιομηχανίας, τον Ελβετό υπουργό Ναυτιλίας....

Έλληνας: (πνίγει ένα γέλιο) χι χι

Ελβετός: Γιατί γελάτε μίστερ Γιώργος;

Έλληνας: Να, μου φάνηκε αστείο που έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα.

Έλβετός: Αυτό δεν είναι δίκαιο! Όταν εσείς παρουσιάσατε υπουργούς Παιδείας, Βιομηχανίας και Οικονομίας , εγώ γέλασα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου