ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Αστυνομοκρατία στη Θεσσαλονίκη

Φρούριο θα γίνει η Θεσσαλονίκη ενόψει της 83ης ΔΕΘ καθώς ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις και τάγματα σε καίρια σημεία θα φρουρούν το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Οπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα φυλάνε τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του.
«Πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα φυλάνε τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του. Κάγκελα παντού… Καταλαβαίνω βέβαια τον τρόμο και τον φόβο του πρωθυπουργού όταν επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος εξήγγειλε από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, το 2014, το δήθεν «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» όπου υποσχέθηκε 12,5 δισ. και, τελικά, πήρε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες 14,5 δισ. ευρώ. Και, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα που εξήγγειλε την επόμενη χρονιά, ως πρόεδρος της κυβέρνησης αυτήν τη φορά, από το οποίο, βεβαίως, τίποτα δεν εφάρμοσε. Πάρα ταύτα, δε δικαιολογείται με τίποτα αυτή η αστυνομοκρατία που πάει να επιβληθεί από μία υποτιθέμενη Αριστερή κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Καλαφάτης.
Σε δηλώσεις του ο ίδιος επανέλαβε την παλαιότερη πρότασή του για τη θέσπιση οικονομικού τριήμερου φόρουμ, μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της ΔΕΘ, στο οποίο θα συζητώνται ζητήματα ανάπτυξης και οικονομίας, με επικεφαλής τον εκάστοτε πρωθυπουργό, ενώ τα τυπικά εγκαίνια της ΔΕΘ θα τελεί ο εκάστοτε δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ως οικοδεσπότης.
«Όμως, αυτό εφέτος τουλάχιστον δε θα συμβεί. Θα έχετε την ευκαιρία να υποδεχτείτε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό, ο οποίος –θέλετε δε θέλετε κι ας κάνετε αγώνα να απογαλακτιστείτε- σας έδωσε την ευλογία του και σας έχρισε ως εκλεκτό του υποψήφιο δήμαρχο», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου