ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ποινικές ευθύνες Πρωθυπουργού και Υπουργών



Η Μνημονιακή κυβέρνηση εγκαινίασε το καλοκαίρι που πέρασε τον τομέα των ποινικών ευθυνών,  με την καταστρατήγηση του άρθρου 44 του Συντάγματος, που προβλέπει την συμμόρφωση με τα αποτελέσματα  ενός προκηρυχθέντος δημοψηφίσματος και όχι την απλή χρήση του ως δημοσκόπηση…

Το νέο κεφάλαιο ποινικών ευθυνών άνοιξε με την σκανδαλώδη παραχώρηση των ελληνικών τραπεζών , πράγμα που κατήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη….

"Οι φορολογούμενοι Έλληνες έχασαν 40 δισεκατομμύρια ευρώ, το ΤΧΣ αναγκάστηκε να αποδεχθεί εξευτελιστικές τιμές για τις μετοχές των Τραπεζών και οι Τράπεζες πέρασαν σε ξένα κερδοσκοπικά χέρια, εν πολλοίς άγνωστα" τόνισε  ο Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

"Εδώ υπάρχουν πελώριες πολιτικές και βαρύτατες ποινικές ευθύνες για το σκάνδαλο. Και τις ευθύνες τις έχουν ο πρωθυπουργός, ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο Γιάννης ο Δραγασάκης, ο Ευκλείδης ο Τσακαλώτος, ο Γιώργος ο Σταθάκης και ο Γιάννης ο Στουρνάρας. Όλοι αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι μετείχαν στη λεγόμενη ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών. Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε  την υπόθεση να ξεχαστεί και να κουκουλωθεί".

Ο Λαφαζάνης επανέφερε την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το ζήτημα και εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι το ίδιο ακριβώς ζήτησαν και άλλες δυνάμεις.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας επισήμανε ότι "είναι απερίγραπτο κατάντημα της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα να φλερτάρει με τον Βασίλη Λεβέντη και να εκλιπαρεί για τη στήριξή του".

Σε ερώτηση αν μιλάει με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του λένε ότι μπορεί να μην ψηφίσουν τα μέτρα, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε ότι μιλάει με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνει ο κάθε βουλευτής. Πάντως, ελπίζει να μην ψηφίσουν το "ασφαλιστικό τερατούργημα και τον σφαγιασμό της μικρομεσαίας αγροτιάς"…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου