ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Aνακοίνωση Δικτύου Συνταξιούχων


ΑΘΗΝΑ 16/5/2018Ο Πρόεδρος του ΣτΕ με την κίνηση παραίτησής του, όπως αυτή διαπυπώθηκε δημόσια, ως απόλυτη στήριξη της αυτόνομης λειτουργίας των θεσμών της χώρας , της δίκαιης νομολογίας κατά της φτωχοποίησης των ελλήνων πολιτών  και ειδικότερα κατά της εξαθλίωσης των συνταξιούχων, μέσω του ήδη νομοθετημένου επανυπολογισμού των συντάξεων δήλωσε, μεταξύ των άλλων, ότι «είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος περαιτέρω μειώσεως του ύψους των απονεμημένων συντάξεων, με τελικό αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων.». 

Η στάση του αυτή τιμά τον άνδρα, τον επιστήμονα, τον Έλληνα Δικαστή.

Σήμερα  κάτω από το βάρος της παραίτησής του και των δηλώσεων που ακολούθησαν, διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο, το οποίο μας δίνει την δύναμη και την πεποίθηση ότι ο δίκαιος  αγώνας των συνταξιούχων αλλά και ευρύτερα των πολιτών έχει ως φυσικό σύμμαχό της την ελληνική δικαιοσύνη.

Οι συνταξιούχοι εκφράζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Προέδρου του ΣτΕ κ. Νίκου Σακελλαρίου.ΤΟ Δ.Σ.                                  Ο Πρόεδρος                                                       Η Γ. Γραμματέας       

                              Χατζόπουλος Νίκος                                                    Μουρίκη Πόπη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου