ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Λαζόπουλος σε πολιτική διαθεσιμότητα

Ο Λαζόπουλος δεν είναι απλός γελωτοποιός, όπως αυτοί που ενδημούσαν στις φεουδαρχικές αυλές παράγοντας υπαινικτικό χιούμορ εναντίον πάντων...Αλλά επίσης δεν είναι και κριτικός καλλιτέχνης,  σε μια συγκυρία  μάλιστα που το είδος σπανίζει απελπιστικά...Είναι ευρηματικός, διασκεδαστικός, έχει ακόμη περάσει από το προπονητικό πεδίο των ασήμαντων χαριεντισμών μέχρι να αναβαθμισθεί σε πολιτικό πρόσωπο - ενδεχομένως ικανό να παίξει στην πολιτική σκηνή...Πρόσφατα ο ίδιος  εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Late Night» στον Ant1 και απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων,  όπου ξεχώριζαν αυτές για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για την κυβέρνηση δήλωσε πως «έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα» αν και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει για τις προσωπικές του σχέσεις με τον πρωθυπουργό.
Για το αν επιτέλεσε ο ίδιος ρόλο υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά καταλαβαίνει γιατί μια μεγάλη μερίδα του κοινού εκφράζει θυμό προς το πρόσωπο του.
Επίσης  απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, τονίζοντας όμως πως έχει δεχθεί  προτάσεις από  το σύνολο σχεδόν των πολιτικών κομμάτων.
Για το τηλεοπτικό του μέλλον δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση, αρκούμενος στο να διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν στο Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου