ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Φύση και πολυπολιτισμικότητα




Στη φύση, η συνάντηση  «πληθυσμών» διαφορετικής προέλευσης  - φυτικών ή ζωϊκών – μπορεί να προκαλέσει την αποσάθρωση του όλου πλαισίου μέσα στο οποίο γίνεται η συνάντηση….Το τελευταίο διάστημα, και ενώ  ακούμε και τους πιο «άσχετους» πολιτικούς να δηλώνουν τους κινδύνους που δημιουργεί στη Μεσόγειο η διείσδυση ειδών από την Ερυθρά Θάλασσα λόγω της επέκτασης της διώρυγας του Σουέζ, πλεονάζουν στον δημόσιο λόγο οι  «προοδευτικοί» που αρνούνται κατηγορηματικά τα προβλήματα που δημιουργούν οι συναντήσεις ετερόκλιτων ανθρώπινων πληθυσμών.



Εν τάξει, για να καταλάβουν δεν τους αρκούν οι συγκρούσεις προσφυγικών ομάδων μεταξύ τους ή με εγχώριες κοινωνίες, δεν τους αρκεί η άνοδος των ακροδεξιών με τις μανιχαϊστικές πολιτικές θεωρήσεις, όμως ούτε θέλουν να δουν τις ασυμβατότητες ανάμεσα στον «ελευθεριακό»  δυτικό τρόπο ζωής με τον  ανατολικό δεσποτισμό – όπως εκδηλώνεται με την καταπίεση των γυναικών, την  αντιομοφυλόφιλη υστερία, τον γνωσιολογικό σκοταδισμό, την θεώρηση των παιδιών ως υποτακτικών του Πατέρα αφέντη…
Ακούστε τι έγινε στο Ιράν και αναλογισθείτε την ιδιοτέλεια ή έστω αβάστακτη ελαφρότητα των «προοδευτικών», που θέλουν, αντί της κλασικής διεθνιστικής αλληλεγγύης, να εγκαταστήσουν τον Γ κόσμο στη Δύση :
Η κρατική  ιρανική τηλεόραση μετέδωσε ότι η Μασουμέχ Εμπτεκάρ έδωσε το χέρι της σε άνδρα υπουργό, σε μία συνάντηση, προκαλώντας σάλο. Αυτό που συνέβη πραγματικά όμως ήταν ότι η αντιπρόεδρος της χώρας είχε συνάντηση- και χειραψία- με τη Γερμανίδα υπουργό Περιβάλλοντος, Μπάρμπαρα Χέντρικς, η οποία φορούσε κοστούμι και έχει κοντά μαλλιά.
Ο παραλογισμός συνεχίστηκε, με δημοσιεύματα στο Ιράν να αναφέρουν ότι η Χέντρικς «είναι γυναίκα που μοιάζει με άνδρα», ενώ η συνάντηση προκάλεσε επικρίσεις, εξαιτίας της ομοφοβίας στο Ιράν, σχολιάζει η Independent. Η Χέντρικς ανακοίνωσε το 2013 ότι είναι ομοφυλόφιλη.
Ο οργανισμός Stop the Bomb, που ζητά τον τερματισμό του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, σχολίασε στο Twitter γράφοντας «Αισχρό. Ομοφυλόφιλη Γερμανίδα υπουργός χαρούμενη υπογράφει συμφωνίες με το καθεστώς του Ιράν που εκτελεί ομοφυλόφιλους».
Στο Ιράν, η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο. Σύμφωνα με το WikiLeaks, η χώρα έχει εκτελέσει τουλάχιστον 4.000 ομοφυλόφιλους από το 1979.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου