ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η αγωνία αυτού του τόπου για ζωή



Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην Αίθουσα της  Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση του Δρόμου της Αριστεράς με τίτλο:
«Η αγωνία αυτού του τόπου για ζωή».
Το βασικό ζήτημα που θα απασχολήσει την εκδήλωση  είναι το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό τοπίο στη χώρα, ποια είναι η κατάσταση πνευμάτων στην κοινωνία, τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί μια διαφορετική προοπτική και  πώς μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ένα πολιτικό κίνημα διεξόδου. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει ο Ρούντι Ρινάλντι.

Επίσης θα υπάρξουν δύο ομιλίες, από την Μαρία Λαντζανάκηκαι την Σοφία Παπασπυρίδωνος για το εγχείρημα του Δρόμου, για το ρόλο που θέλει να παίξει το επόμενο διάστημα στα πολιτικά πράγματα και  το πώς φαντάζονται  την προσπάθεια του.

Θα  υπάρχει ακόμη παρουσίαση της νέας συνεργασίας του Δρόμου με την ιστοσελίδα Νόστιμον Ήμαρ από τον Θωμά Γιούργα, συνεκδότη του ενθέτου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης επακολουθήσει κέρασμα και συζήτηση με τους υποστηρικτές της εφημερίδας, εν ενεργεία ή δυνάμει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου