ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δικαστική απόφαση καταστρεπτική για τον Πάγκαλο !




Καταρχήν , εκπέμπω από την οθόνη του παρόντος ιστότοπου το  συνηθισμένο μήνυμα :
ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ …

Στη συνέχεια ανακαλώ  ένα παλιό φιλμ, το «Κουαντροφήνια», αν δεν κάνω λάθος , όπου ο Άγγλος δικαστής ανήγγελλε την αυστηρή απόφασή του να τιμωρήσει τον δράστη κάποιων ταραχών με  χρηματικό ποσό που δεν έφτανε ούτε να αγοράσεις  μια μπριζόλα  σε μικρομεσαία αγγλική ταβέρνα, οπότε ο καταδικασθείς πλήρωνε ακαριαία το ποσό και πήγαινε  σπίτι του…

Και προχωράω στην είδηση :  ο Θεόδωρος Πάγκαλος   πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου καλείται να καταβάλει αποζημίωση  το τεράστιο ποσό των 7.000 ευρώ για ηθική βλάβη στον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού, για τα όσα είχε πει μετά από το γιαούρτωμα στα Καλύβια.
Τον Μάρτιο του 2011, ο κ. Πάγκαλος δειπνούσε μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ταβέρνα της περιοχής όταν δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από κατοίκους που διαμαρτύρονταν για το έργο εγκατάστασης ΧΥΤΑ.
[Περί γιαουρτοπολέμων  δες σχετικά http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2012/02/blog-post_6357.html ]
Μετά από το περιστατικό, ο πρώην υπουργός είχε κατηγορήσει τον τότε δήμαρχο ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης και μάλιστα, τον είχε «στολίσει» με κοσμητικά επίθετα.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών  έκανε δεκτή την αγωγή του πρώην Δημάρχου και του επιδίκασε  αποζημίωση....
Επιπλέον, κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπο του ενάγοντος και τον υποχρεώνει με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες την καταδικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου