ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Χύμα και τσουβαλάτα τα λεγόμενα του Λεβέντη....


Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Αυτό δήλωσε  ο ίδιος,  εξερχόμενος το βράδυ της Παρασκευής από το Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι  λέει ψέματα για το προσφυγικό.
«Στην αρχή της συζήτησης ζήτησα παραίτηση της κυβέρνησης και δημιουργία οικουμενικής που θα στηρίζεται από 230 βουλευτές», είπε και χαρακτήρισε «φιάσκο» τη σύσκεψη.
«Δεν συζητήσαμε ούτε για τις συντάξεις που θα μειωθούν, ούτε για το γεγονός ότι με το προσφυγικό ο κ. Τσίπρας θέλει να πετύχει χαλάρωση τω όρων και άρα παραμονή στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας πάει μέσω προσφυγικού να κερδίσει χρόνο. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Ο ελληνικός λαός πεινάει και μέσα μιλούσαμε μόνο για τους πρόσφυγες», τόνισε.
«Είπαν ψέματα ότι είναι μόνο 28.000 πρόσφυγες. Είναι πολύ περισσότεροι. Υπουργός είπε ότι είναι 150.000 και θα μείνουν τρία χρόνια», ανέφερε και πρόσθεσε: «Λυπάμαι για το πολιτικό σύστημα γιατί είναι κατώτερο των περιστάσεων. 

σχετικά 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου