ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο Σηφουνάκης καταγγέλλει τον Βενιζέλο



Oι Ναζί  στη Γερμανία του 1933 συνήθιζαν να εκθέτουν στον Τύπο   τις χειρότερες φωτογραφίες των Εβραίων -  ή όποιων άλλων ήθελαν να καταγγείλουν…. Φυσικά  το αντίθετο δεν ισχύει, δηλαδή όποιος διαλέγει τις χειρότερες φωτογραφίες κάποιου αντιπάλου  δεν είναι οπωσδήποτε Ναζί, αλλά  στις ημέρες μας  ο Τύπος βρίθει από  παραδείγματα, όπου η  η φωτογραφική προ(σ)βολή  του αντιπάλου αποβλέπει στην ταπείνωσή του… Όπου γενικώς τηρείται  η αρχή : "Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ"

Ανεξάρτητα από όλα αυτά : Βλέπω τη φωτογραφία του Βενιζέλου στο Left.gr και διασκεδάζω σκεπτόμενος  τον Γιαγκούλα, ή τον επικεφαλής της συμμορίας των Λύκων στα μικιμάους του Ντίσνεϋ…

Πέρα όμως από τις «συμπάθειες» του Left.gr  προς τον Βενιζέλο, υπάρχει  και η ουσία, που είναι η καταγγελία Σηφουνάκη  :




Το περιοδικό «Επίκαιρα» αποκαλύπτει τις επιστολές δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ –του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, και του πρώην προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, Δημήτρη Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου σε μια σειρά υποθέσεων που αφορούσαν στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Ο Σηφουνάκης  μάλιστα, δεν διστάζει να κατονομάσει τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ως υπεύθυνο για το «θάψιμο» δηλώσεών του σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον «Mr. MIG», αποκαλύπτοντας και μυστική συνάντηση των κ.κ. Βενιζέλου και Βγενόπουλου στο γραφείο του πρώτου στο Κολωνάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι κ.κ. Σηφουνάκης και Τσιρώνης διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο 2009-2012 σε υποθέσεις που αφορούσαν στον κ. Βγενόπουλο – είτε στη διερεύνηση των δανείων της Marfin Bank προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης είτε στις συναλλαγές εταιρειών συμφερόντων Βγενόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως η συμμετοχή της Olympic Air στον διαγωνισμό για την αεροπορική σύνδεση των νησιών της άγονης γραμμής.

Και κάτι τελευταίο  αλλά σημαντικό ως προς το είδος του Νομικού Πολιτισμού που εισπράττουμε τα τελευταία χρόνια, μέσω των αγωγών αποζημιώσεων : Παρά την ασθένειά του, ο Δημήτρης Τσιρώνης είναι υποχρεωμένος να αμύνεται στις αγωγές αποζημίωσης, που έχει εξαπολύσει εναντίον του ο Βγενόπουλος…
πηγη είδησης : Left.gr 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου