ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Γιαγιά- ήρωας 75 ετών έσπασε το μπαστούνι στο κεφάλι ελεγκτών του ΙΚΑ, στους πάγκους των μικροπωλητώνΨυχή μονομάχου επέδειξε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο παζάρι της Ναυπακτίας, όταν ήρθαν οι ελεγκτές του IKA για να κάνουν ελέγχους στους πάγκους των μικροπωλητών για παράνομους υπαλλήλους.
Μόλις η 75χρονη γυναίκα τους αντιλήφθηκε άρχισε να τους βρίζει όπως έκανε και το υπόλοιπο πλήθος και να τους λέει ότι θα έπρεπε να αφήσουν τον κόσμο να δουλέψει και όχι να κυνηγούν τον κάθε φτωχό να του πάρουν τα λιγοστά του ευρώ.
Τότε ένας ελεγκτής από το επιτελείο ειρωνεύτηκε την ηλικιωμένη γυναίκα - σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που ήταν κοντά στο περιστατικό - με αποτέλεσμα αυτή να σηκώσει το μπαστούνι και να του σπάσει στο κεφάλι.

Οι ελεγκτές μετά την επίθεση από την 75χρονη φώναξαν την αστυνομία και ζήτησαν να συλληφθεί.

Η αστυνομία με την σειρά της προσπάθησε να συλλάβει την γενναία γυναίκα αλλά με την υπεράσπιση των επισκεπτών τα πνεύματα ηρέμησαν και τελικά η γυναίκα αφέθηκε χωρίς να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της.

Αμέσως μετά οι έλεγχοι συνεχίστηκαν κανονικά χωρίς να βρεθούν παραβάτες, αφού μόλις 3 πάγκοι ήταν αυτοί που είχαν προσλάβει υπάλληλο.

Σχολιάζει το Nafpaktianews.gr : "πρέπει να νιώθουμε περήφανοι με την λειτουργία του κράτους που προσπαθεί να πατάξει την φοροδιαφυγή από το μεγάλο κεφάλαιο των μικροπωλητών και να νιώθουμε ντροπή για την γιαγιά αυτή που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου