ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσκοπική πλεκτάνη


Στην Παλαιά Διαθήκη ο Ιησούς του Ναυή γκρέμισε τα τείχη της Ιεριχούς με τη χρήση σαλπίγγων….. Στη Νεοφιλελεύθερη Διαθήκη κάποιοι θεωρούν ότι οι σάλπιγγες των στημένων ΜΜΕ μπορούν να ρίξουν τα τείχη που όρθωσε το μεγάλο αντιμνημονιακό ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου. Και επειδή υιοθετούν την ιδέα «όσο πιο μεγάλο το ψέμα τόσο πιο πιστευτό και επομένως πιο λειτουργικό είναι », εμφανίζονται σε συνεντεύξεις Τύπου (όπως η σημερινή παρουσίαση του προγράμματος της ΛΑΕ στην ΕΣΗΕΑ) «χαρίζοντας» στη Λαϊκή Ενότητα ένα ποσοστό εισόδου (απλώς!) στη Βουλή : Με την κουτοπόνηρη πρόθεση  να εμπεδώσουν στο πόπολο την ιδέα ότι τα μεγάλα νούμερα σε εκλογικά  ποσοστά, είναι – ούτως ή άλλως- δικά τους….
Το πάθημα της 5ης Ιουλίου,  όταν  αρχικά οι εκτιμήσεις οι δικές τους και πολλών ακόμη έδειχναν «αυτοκτονικές διαθέσεις» στο εκλογικό σώμα  και υπεροχή του ΝΑΙ, δεν τους έχει συνετίσει. Και τώρα επανέρχονται δριμύτεροι με το  στήσιμο μιας δημοσκοπικής πλεκτάνης, που αγνοεί πλήρως το λαϊκό πνεύμα που εκφράστηκε πρόσφατα και που παρά τον «ολόφρέσκο» εκβιασμό των τραπεζικών ελέγχων,  απάντησε ΟΧΙ.

Υπάρχουν λοιπόν αυτή τη στιγμή  προϊόντα  τηλεφωνικών ερευνών που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, τα οποία  βεβαίως-βεβαιότατα είναι μεταβλητά , αλλά αποκλειστικά και μόνο σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση ! Τα ευρήματα αυτά  τεκμηριώνουν πλήρως τη σημερινή δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη,  για την ετοιμότητα της ΛΑΕ να ασκήσει κυβέρνηση και εξουσία !

Σύμφωνα με τις τηλεφωνικές έρευνες   (ΠΗΓΗ ΙΣΚΡΑ) Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται στο 20-22%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 24-26%, η ΝΔ με τον Μειμαράκη στο 13-15%, το ΠΟΤΑΜΙ και η Χρυσή Αυγή  στο 7-8%, το ΚΚΕ στο 9%, η Ενωση Κεντρώων στο 4,5%, ενώ μεγάλο εμφανίζεται το ποσοστό της αποχής…...

Φωτο Βασίλης Νούσης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου