ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Όξος και χολή - κριτική στον Νίκο Ξυδάκη


Μια «ανθο»λόγηση  από το Μηνά Γρηγοράτο

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΔΑΚΗ (τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ, τ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ) ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ν. ΞΥΔΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στη ριζική αναδιάρθρωση του κράτους, στον ανασχεδιασμό της παραγωγής και φυσικά στην απαλλαγή της Ελλάδος από τη μέγγενη της διαπλοκής και των συμφερόντων. Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ακούμε σε κανένα άλλο κόμμα. H πολιτική της Ελλάδας δεν εξαντλείται στην εφαρμογή του μνημονίου. Η πολιτική της αριστεράς ξεδιπλώνεται από εκεί και πέρα. Το πώς αναδιανέμεις τον πλούτο και την ισχύ στο εσωτερικό της χώρας είναι η ουσιώδης πολιτική διαφορά.»

Evangelos Stogios  καλα δεν ντρεπεστε ? ειδικα εσεις που μηδενισατε τον πολιτισμο? πεστε μας κατι που κανατε στο υπουργειο σας? ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ.........!

Βάσια Γεωργίου  και με τις συντάξεις στα 600 ευρώ? αστα που σου λένε...

Venetia Gazila  Θα ακούσετε τα προφανή πράγματα που λεει το Εικαστικό Επιμελητήριο; Διαβάζω στην εφημερίδα του Εικαστικού επιμελητηρίου.
"Ζητάμε να καταργηθεί ο φόρος μεταβίβασης στους κληρονόμους των εικαστικών 38%, διότι το έργο τους πριν πουληθεί δεν συμμετέχει στο καταγραφέν ΑΕΠ, άρα δεν μπορεί μετά θάνατον να θεωρηθεί προϊόν που προέκυψε από παραγωγική διαδικασία και εντολή." Νομίζω ότι γνωρίζετε καλύτερα από μένα πόσα έργα υπάρχουν σε αποθήκες γιατί απλώς κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει.
Κάνοντας μια προβολή στο μέλλον βλέπω να λαμπαδιάζουν έργα τέχνης μαζικά, όπως τότε που έκαιγαν τα βιβλία το 1933 τρεις μήνες από την αναγόρευση του Χίτλερ σε Καγκελάριο. Μάλλον έρχεται η ώρα της τέχνης, που ενοχλεί.

Anna Constantinidou  Για ποιά αναδιανομή πλούτου μιλάτε; Στα πέντε χρόνια των μνημονίων, οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι (έρευνα ΟΟΣΑ).

Petros Haritatos  κ. Ξυδάκη, εκτιμούσα το βλέμμα σας ως αρθρογράφο, πριν υπουργεύσετε. Θα είχατε την καλοσύνη να εξηγήσετε πώς, επι 7 μήνες, έδειξε τέτοια απόκλιση το Πράττειν απο το Λέγειν της Αριστεράς που εκπροσωπείτε;


Vassilia Rapti  To ουσιωδες ειναι να παραχθει πλουτος, πραγμα για το οποιο εσεις οι...αριστεροι δεν εχετε ιδεα. Τους τελευταιους 7 μηνες απλως τον μεταφερετε απο τις παραγωγικες ταξεις στους αεργους υμετερους!

Manolis Moustos  Αγαπητε Νικο. Τετοιο δουλεμα κι απο εσενα παει πολυ. Που θα τα κανει ολα αυτα η αριστερα; Με επιτηρηση αποικιοκρατιας του 16ου αιωνα; Και γιατι δεν τα εκανε 7 μηνες; Γινομαστε αποικια χρεους για τις επομενες δεκαετιες και εσεις το βαφτιζετε "απλα μνημονιακα μετρα". Λετε ασυστολα ψεμματα. Αυτο ειναι το μεγιστο αμαρτημα που θας σας βαραινει ολους απο δω και στο εξης.

Irini Levidi  αυτά τα χωρίς εισαγωγικά, από πότε και για πότε χρονολογούνται ;

George Tzavellas   Ο "είδα φως και μπήκα" στηρίζει ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ......

θανασης παικοπουλος  Αναδιαθρωση Κρατους ΧΩΡΙΣ Αναθεωρηση Συνταγματος ΧΩΡΙΣ Αλλαγη στον Εκλογικο Νομο ΧΩΡΙΣ την καταργηση Ασυλιας και ΚΡΑΤΙΚΗ δικαιοσυνη ??? κ.Ξυδακη ελεος για ποιους μας περνατε Επιτελους!!!!!

Νίκος Σαμιώτης  ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ 7ΜΗΝΟ, ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ.

Stavros Kratsis  H ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπνέει πλέον καμιά εμπιστοσύνη...εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν διαθέτει την ικανότητα για σοβαρές πολιτικές εκτιμήσεις

Andrianna Malaki  κ Ξυδακη. Μη μιλατε καν. εξαπατησατε τον ελληνικο λαο. πηγατε σε εκλογες με το σκιζω τα μνημονια και ο κ. Τσίπρας εφερε το χειροτερο μνημονιο με την υπογραφη την δικη του και της δικης σας.

Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου  «Το πώς αναδιανέμεις τον πλούτο και την ισχύ στο εσωτερικό της χώρας είναι η ουσιώδης πολιτική διαφορά». Σε αυτό οι ξένοι δεν έχουν λόγο κ. Ξυδάκη ή και να έχουν, θα τους κατατροπώσετε; Αλλά και τους εγχώριους νταβατζήδες πολύ φιλικούς τους βλέπουμε, πια, απέναντι στο Τσίπρα, στην ηγετική παρέα και τους δεκανείς της. Τι συμβαίνει; Τρέμουν απ΄το φόβο τους και σας καλοπιάνουν; Δε ντρέπεστε λίγο...

Γεώργιος Ζορμπάς  7 μήνες το απόλυτο μηδέν.........ποιός σας εμπόδισε να τα κάνετε?

Vassia Karabelias  Αστα Νικο..

Eleni-Elena Tzortzi   ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου