ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας είναι Μαυρογιαλούρος!


Περιγελούσα κάποτε το έλλειμμα κριτικού και απροκατάληπτου λόγου που διέκρινε διάφορους «προοδευτικούς παράγοντες», λέγοντας : «Αν ο Καρατζαφέρης πει ότι η γη είναι στρογγυλή, αυτοί είναι ικανοί να πουν ότι η συγκεκριμένη άποψη  είναι φασιστική»…
Σε αυτή τη χώρα με το τερατώδες έλλειμμα ορθού λόγου, που επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ και στους υπόλοιπους φορείς του μνημονιακού ολέθρου να υπάρχουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναφέρεσαι σε  μια άποψη αντίπαλου μέρους και να υποστηρίζεις την ορθότητά της…Εγώ πάντως θα το κάνω  και θα παραπέμψω στα λόγια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (στον  Real FM )περί Τσίπρα :
"Ο κ. Τσίπρας είναι νέος ηλικιακά, αλλά κατά την γνώμη μου στην εφαρμοσμένη πολιτική ο άνθρωπος είναι παλαιοκομματικός, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι Μαυρογιαλούρου” 
"Μας δείχνει δε ότι όλους του τους συνεργάτες τούς έχει για πολύ αναλώσιμους. Ολοι οι αρχηγοί κομμάτων καταλαβαίνω έχουν μια τέτοια αίσθηση, αλλά αυτός είναι κυνικός. Μας έδειξε πως όταν χρειαζόταν τον κ. Βαρουφάκη τον ανύψωσε και όταν διαφώνησε πόσο προσπάθησε να τον κατεβάσει. Το ίδιο έκανε με τη Ζωή. Το ίδιο κάνει τώρα με τον Μανώλη Γλέζο, το ίδιο κάνει με ανθρώπους που έχουν ιστορία, φτάνει να υπηρετείται μόνο το δικό του και να του λένε όλοι “ναι”, να του λένε “μπράβο”, να του λένε “είσαι μεγάλος”. Ε, αυτά είναι μέθοδοι Μαυρογυαλούρου"...

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μέσα του την αίσθηση συνεννόησης και συνεργασίας. Η αλαζονεία πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τον τυφλώνει ακόμα περισσότερο, θέλει μόνο τους ΑΝΕΛ που αισθάνεται ότι τους έχει αφομοιώσει δεν του φέρνουν καμία αντίρρηση και μπορεί μ’ αυτούς μόνο να συνεργαστεί και γ’ αυτό αν είναι πρώτος το πιθανότερο είναι να έχουμε αστάθεια, αβεβαιότητα και εκ νέου εκλογές".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου