ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σοφία Σακοράφα αποστασιοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ


Να πω ότι «το καλό πράγμα αργεί»; Να πω «κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο»; Να θυμίσω τον Λένιν που έλεγε «χτες ήταν πολύ νωρίς -αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά;»
 Αρκετά γνωμικά που αναφέρονται στο Timing(χρονισμό) των πολιτικών ενεργειών πρέπει να εξετασθούν ώστε να χαρακτηρισθεί ως έγκαιρη  ή ετεροχρονισμένη ή κάπως αλλιώς, η  παρακάτω θέση  της Σακοράφα : Η οποία πάντως επιμένει αντιμνημονιακά, σε αντίθεση με τους κολοτουμπόφρονες της ηγετικής ομάδας…
Είπε η Σακοράφα :
" Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.  
Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.
Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.
Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου