ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

O Aλέξης Μητρόπουλος τουλάχιστον αναγνωρίζει την ήττα….



 Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, όμως στην προκειμένη περίπτωση  παραβίαζονται   μάλλον ανοιχτές θύρες παρά εισάγεται μια καινούρια πληροφορία από πολιτικό πρόσωπο….…. Αναφέρομαι σε αυτό το επαναληπτικό  "Ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε ηττηθήκαμε», που  είπε ο Μητρόπουλος στο ΣΚΑΙ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την  πεποίθησή του ότι «δεν μπορεί να εφαρμοστεί το μνημόνιο».

 "Ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε ηττηθήκαμε και δώσαμε αφορμή στον Σόιμπλε να χαίρεται για τη λιτότητά του, τον αυταρχισμό του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Αντιπρόεδρος της Βουλής.
"Μπορούσαμε να είχαμε σχέδιο, να μην είχαμε υπερβάλει, να μην είχαμε υποτιμήσει τον αντίπαλο και να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα", είπε. "Καμία αριστερά δεν ανέλαβε τέτοιου περιεχομένου και σφοδρότητας πρόγραμμα" ….

"Ξέρω ότι μετά και την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, στενοχωρούνται κάποιοι φίλοι και σύντροφοι, που θα εξακολουθήσουν να λένε ότι η αριστερά μάχεται" είπε δηκτικά.
Για το «παρών» στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου ο  Μητρόπουλος εξήγησε ότι "ως o πολυγραφότερος αποδομητής του μνημονίου δεν ήθελα να προδώσω τις αρχές μου". "Η πρώτη μείωση των συντάξεων άρχισε από την Παρασκευή, δεν μπορούσα να στηρίξω", διευκρίνισε.

Ο Μητρόπουλος τάχθηκε κατά των εκλογών και πρότεινε την από κοινού κατάποση του κωνείου της ήττας.
Όμως  θα έπρεπε να σκεφτεί ότι σε αυτή τη χώρα ακόμη και οι επικεφαλής σωματείων Β Εθνικής παραιτούνται, σε περίπτωση αποτυχίας. Εννοείται, αν διαθέτουν μια πεντάρα φιλότιμο

ΠΗΓΗ Είδησης :Press-gr.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου