ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

H Ζωή εν τάφω της Δημοκρατίας



Τελικά έκανα λάθος, στο κείμενο «Η Ζωή και η αντιβίωση»



 Λάθος γιατί νόμισα πως επρόκειτο απλά και μόνο για εμμονή της ΠτΒ σε συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ επρόκειτο για συμφωνία με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό όσον αφορά τις διαδικασίες προώθησης του Μνημονίου.
Να τι είπε η Κωνσταντοπούλου :
«Η Βουλή έκλεισε με απόφαση της διάσκεψης την προηγούμενη Δευτέρα, αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρξει συνεδρίαση μέχρι τις 16 Αυγούστου, έπειτα από αίτημα του κ. Πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας είχε επικοινωνήσει μαζί μου και είχε διατυπώσει το εν λόγω αίτημα και του ζήτησα τη διευκρίνιση εάν θα κατατεθεί κάτι σε αυτό το διάστημα. Η απάντησή του ήταν ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο αλλά δεν θα χρειαζόταν να υπάρξει η συζήτηση στη Βουλή. 

«Από την έκκληση που διατυπώνεται στην επιστολή μου -  να μην υπάρχει αιφνιδιασμός ή πλημμελής νομοθετική επεξεργασία -   τίποτα από τα δύο δεν συνέβη καθώς προς έκπληξή μου χθες το μεσημέρι ζητήθηκε η διαδικασία του κατεπείγοντος…..  

…..Από την ώρα που ενημερώθηκα αμέσως ζήτησα να συγκληθεί η διάσκεψη για σήμερα. Δυστυχώς το νομοσχέδιο που επρόκειτο να κατατεθεί χθες για να ενημερωθούν εγκαίρως οι βουλευτές, κατατέθηκε τελικά σήμερα».

Τελικά παίχθηκε το ίδιο στόρυ, χωρίς συνευθύνη της Προέδρου της Βουλής αυτή τη φορά : «Τροϊκανή διαταγή και τα σκυλιά δεμένα» - που λένε. Βολευτές, προσοχή – ημιανάπαυσις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου