ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Άρον, άρον, φυγάδευσον αυτόν….



Ο "πατριώτης"κύριος Καμμένος εκράχθη την παραμονή της Παναγίας στην Πάρο, πλην όμως επιθυμούσε διακαώς να επιβεβαιώσει την ισχύ του μαρξικού γνωμικού – «η ιστορία την πρώτη φορά επαναλαμβάνεται σαν τραγωδία,  τη δεύτερη σαν φάρσα». Οπότε και επιδίωξε να γνωρίσει τις αντιδράσεις του κοινωνικού σώματος υπό τη μορφή φάρσας, αλλά  έπεσε έξω :  Οι Κώοι συμπεριφέρθηκαν κάθε άλλο παρά φιλικά και δεν περιορίσθηκαν σε μια αποστασιοποιημένη αδιαφορία.
Το ρεπορτάζ κατέγραψε :  Άρον άρον φυγάδευσε η Αστυνομία  τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο σήμερα στην Κω, αφού κατά την επίσκεψή του  προκάλεσε το μένος των κατοίκων.
Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση  λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου..
Οι κάτοικοι, έξαλλοι, πέταξαν  αυγά, μπουκάλια και βρισιές, επίσης δε του  φώναζαν  το «μάτσο» γνωμικό που άρεσε ιδιαίτερα στον πρώην (πλέον) Υπουργό Άμυνας : «στα τέσσερα, στα τέσσερα».
Άλλοι όμως ήταν πιο συμβατικοί, προσφεύγοντας σε παραδοσιακές εκφράσεις του τύπου «Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης» κλπ.

Με λερωμένο το σακάκι, ο Πάνος Καμμένος έτρεξε να γλιτώσει από τους κατοίκους, αφενός κάνοντας μια άτυπη προπόνηση και αφετέρου προβληματιζόμενος για την ύπαρξη ΕΣΠΑ περί του κόστους καθαρίσματος των ρούχων πολιτικών, που λερώθηκαν άνευ υπαιτιότητός των…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου