ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Θυμόσαστε την εποχή που ο Σημίτης πήγαινε στο Κολωνάκι να πιεί  καφέ με τη ψυχή στο στόμα;  Την εποχή που ο Πάγκαλος άκουγε τα εξ αμάξης στα Καλύβια Αττικής, ή τότε που ο Βενιζέλος  υφίστατο «την πλάκα της ζωής του» στη Κρήτη, όπου βρισκόταν για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;
Όσοι θυμούνται αυτές και πολλές άλλες ιστορίες  αποδοκιμασίας μνημονιακών πολιτικών, σίγουρα θα έχουν την αίσθηση ότι η ιστορία επαναλήφθηκε, τουλάχιστον στην Πάρο και τουλάχιστον στη γιορτή της Παναγίας..


O Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο  στις  14.8 στην Πάρο,  προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής . Κατά τη άφιξή του στην εκκλησία  αρκετοί πολίτες του φώναζαν ειρωνικά συνθήματα (“έσωσες την Ελλάδα”, “καλορίζικο το μνημόνιο”) ενώ στο βίντεο ακούγονται και κάποιοι να φωνάζουν “στα τέσσερα- στα τέσσερα” που ήταν η πιο αγαπημένη φράση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, μετά την ιστορική ατάκα του προς τους θεσμούς : «Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε, αλλά όχι να μεταφράζουμε νομοσχέδια» !!!!!.
Λέει η είδηση : « αλγεινή εντύπωση σε όλο το νησί έκανε το  ότι ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Πάρο με “δικιά του φρεγάτα” και όχι με αυτήν που μετακινήθηκε ο Παυλόπουλος!! Έτσι στην Πάρο και την Τήνο μετακινήθηκαν 2 φρεγάτες του Ναυτικού! Προφανώς για τα ταξιδάκια του ΥΕΘΑ “λεφτά υπάρχουν” κι ας “αυτοκτονούν οι Έλληνες” , όπως λέει.
ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου