ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Νενικήκαμεν


Μαζί με χιλιάδες  συναγωνιστές και σε πείσμα μιας απίστευτης συσπείρωσης ιδιοτελών, υπηρετών της ισχύος, ευρωπαϊστών του κώλου, ψιλο-χοντρο-διαπλεκόμενων  και άλλων  «αντιμνημονιακών» που επιδίδονταν στο παιχνίδι της «εις  άτοπον απαγωγής»  των αντιμνημονιακών θέσεων – κερδίσαμε καθαρά. Κερδίσαμε νίκη μεγάλη, αντιμετωπίζοντας τη μαύρη προπαγάνδα  ευρωλιγούρηδων  και διεθνών μεγαλοπαραγόντων.  Κερδίσαμε   διεθνή προσοχή, θέσαμε  το ελληνικό ζήτημα στα μεγάλα διεθνή ακροατήρια, αποκτήσαμε συμπαραστάτες  και φίλους, κι ακόμη δημιουργήσαμε μια διεθνή κοινότητα «σκεπτικιστών» όσον αφορά τις γερμανικές πρακτικές κυριαρχίας.

Κερδίσαμε μια πολιτική μάχη, κι  αυτό είναι διαφορετικό από το να πρωτεύσουμε σε μια σφυγμομέτρηση, μετά το πέρας της οποίας όλα επανέρχονται στη θέση τους, μέλι-γάλα ! 

 Προφανώς, ο πόλεμος εκκρεμεί.  Και είναι πόλεμος όχι μόνο εναντίον των συμφερόντων που επιδιώκουν την αποικιοποίηση της χώρας, αλλά και εναντίον της μιζέριας. Για την ακρίβεια μάλιστα  θα πρέπει να ντρεπόμαστε  για το ότι 3 από τους 4 τουλάχιστον πολίτες που ψήφισαν ΝΑΙ, αν και υπέστησαν κι αυτοί τη λεηλασία των μνημονίων,  δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να ορθωθούν και να αντιδράσουν, έστω με μια απλή ψήφο .

Και τώρα θα πρέπει να φροντίσουμε να μην εξατμιστούν οι συνέπειες του δημοψηφίσματος. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να προετοιμαστεί για το χειρότερο – κι αυτό το γράφω  έτσι, δοθείσης της αλλεργίας της απέναντι σε όρους όπως Plan B, C, κλπ… H  δε ευρύτερη κοινωνία πρέπει χωρίς  εμμονές και συμπλέγματα να επανεξετάσει το ρόλο της υπαρκτής Ευρώπης και  την απόκλισή της από τις αρχές που δέσποζαν πριν μια δεκαετία  - σύγκλιση, αλληλεγγύη, ασφάλεια, ευρωπαϊκό κεκτημένο, ανάπτυξη των περιφερειών, και άλλα ηχηρά παρόμοια…
Αυτή η  πολιτική  νίκη εναντίον της ξένης και της εγχώριας φαυλότητας, ανήκει σε όλους τους συντελεστές  της – επομένως ουδείς χρειάζεται να ευχαριστεί ουδένα ! Παρ’ όλα αυτά νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Έλληνες του εξωτερικού για κάποιες εντυπωσιακές χειρονομίες τους. Κι ακόμη να εκφράσω την ευχαρίστησή μου γιατί ένας εγχώριος Κουϊσλινγκ όπως ο Αντώνης Σαμαράς, πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός και στη συνέχεια εκμαυλιστής της  παράταξής του , τιμωρήθηκε  με την ουσιαστική αποβολή του από την αρχηγία της ΝΔ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου