ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Aνακοίνωση του ΔΗΚΚΙ : Το μεγάλο ΟΧΙ δεν ακυρώνεται

 ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!
Μετά το συντριπτικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου που εκφράσθηκε με τρόπο αντάξιο των δημοκρατικών - πατριωτικών παραδόσεων αυτού του τόπου, η Γερμανία μαζί με τις άλλες ηγέτιδες δυνάμεις της Ε. Ένωσης όχι μόνο δεν παίρνουν υπόψη τους την εκπεφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού αλλά ξεδιπλώνουν όλη την επιθετικότητά τους. Σπεύδουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα  να ολοκληρώσουν και να «κλειδώσουν» το καθεστώς της αποικιοκρατίας, της βίαιης ταξικής καταλήστευσης και της ξένης κατοχής της προηγούμενης πενταετίας.
Παραβιάζοντας ευθέως κι΄ αυτούς ακόμη τους κανόνες της Ε. Ένωσης που οι ίδιοι έχουν θέσει και αρνούμενοι κάθε έννοια συνεργασίας, κάθε ψήγμα αλληλεγγύης μεταξύ υποτιθέμενων εταίρων, προχωρούν στην τελική επίθεση:
Με ένα νέο πραξικόπημα επιμένουν να  «κουρεύουν» τα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών και να  παγώνουν την παροχή ρευστότητας μέσω του ELA!
Προσπαθούν με την πλάγια μέθοδο της έλλειψης ρευστότητας μέσα σε λίγες ημέρες ή  εβδομάδες να στραγγαλίσουν τεχνητά την ελληνική Οικονομία ολοκληρώνοντας τα σχέδιά τους για «χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης» είτε άμεσα (Γερμανία) είτε έμμεσα με εκβιασμό για ένα 3οΜνημόνιο που πολύ σύντομα, μέσω ενός πιο  «ελεγχόμενου» τρόπου, θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα (Γαλλία). Αυτό άλλωστε - όπως αποδείχθηκε – επεδίωξαν και καθ΄ όλο το διάστημα των πεντάμηνων διαπραγματεύσεων. Δεν διαπραγματεύονταν. Κέρδιζαν μόνο χρόνο για να εξαντλήσουμε τα περιθώρια ρευστότητας και τα αποθέματα της χώρας.

Οι ξένοι επικυρίαρχοι κορυφώνουν πλέον τις ενέργειές τους για να επιτύχουν ό,τι  επεδίωκαν από το 2010 με το 1ο  Μνημόνιο και ό,τι κατάφεραν να φέρουν έως την «τελική ευθεία» με το γνωστό «μέιλ Χαρδούβελλη» - το οποίο ανέτρεψε στις 25ης Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός -  καθώς και με την παρελκυστική και  εκβιαστική τακτική τους στις διαπραγματεύσεις, για την οποία πήραν την απάντηση στο δημοψήφισμα .

Ωστόσο η έκταση και η δυναμική που πήρε το ΟΧΙ  αποδεικνύει πως ο λαός, σε τούτες τις κρίσιμες για το μέλλον στιγμές, δεν βρίσκεται ιδεολογικά και πολιτισμικά «ανοχύρωτος» και γι'αυτό και η χώρα δεν θα μείνει ανοχύρωτη απέναντι σε έναν πόλεμο και μια εισβολή. Δεν θα ηττηθεί από την τεχνητή έλλειψη ρευστότητας που επιβάλλουν οι νεοαποικιοκράτες «δανειστές».
Χθες  μπορεί να ήταν λίγο νωρίς, αύριο όμως σίγουρα θα είναι αργά. Το μεγάλο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου αποκαλύπτει ότι ο λαός μπορεί!  -   όταν του προσφέρονται ξεκάθαρες επιλογές.
 Χρειάζονται επειγόντως κατάλληλες πολιτικές πρωτοβουλίες που να απαντάνε έμπρακτα στον εκβιασμό της έλλειψης ρευστότητας. Να εξουδετερώνουν έναν εκβιασμό ο οποίος, σε πείσμα των κάθε λογής εναπομενόντων ζηλωτών της διεθνώς χρεοκοπημένης Ευρωπαϊκής "μεγάλης ιδέας",  δεν αποτελεί την Αχίλλειο πτέρνα της Ελλάδας και του λαού της, αλλά  των εισβολέων και των εγχώριων συνεργατών τους.
Αυτοί μας κάνουν διαρκή πόλεμο. Προχωρούν τώρα προς την τελική τους επίθεση. Εμείς δεν μπορούμε να μένουμε άλλο μόνο στον διάλογο. Ας μην εξαντλήσουμε άλλο τις δυνάμεις μας. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα το δίλημμα Υποταγή ή Άμυνα μεταφράζεται σε Χρεοκοπία ή Άμυνα και στο δίλημμα αυτό ο λαός έχει απαντήσει από την Κυριακή.
Χρειάζεται άμεση Άμυνα.
Χρειάζεται άμεση προετοιμασία και εφαρμογή,- έστω στις 12.05΄-,  ενός πολιτικοοικονομικού «planB΄» ικανού να απαντήσει στην «τελική επίθεση» και να αναστρέψει την όλη πορεία της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου