ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τουλάχιστον, κάποιοι δεν είναι λωτοφάγοι σε αυτή τη χώρα…

Τουλάχιστον, κάποιοι δεν είναι λωτοφάγοι σε αυτή τη χώρα…
Δεν συζήτησαν μαζί του για δυόμισι ώρες, δεν χαριεντίστηκαν, δεν πήραν πόζες στους φωτογραφικούς φακούς τρισευτυχισμένοι…Εκεί στο Βόλο, δεν ήταν λωτοφάγοι, δεν ήταν αφασιακοί και αμνήμονες πολίτες, δεν ήταν ενδοτικοί απέναντι στα ηγετικά λάθη και δεν είχαν καμία διάθεση συμψηφισμού πολιτικών συμπεριφορών που δεν συμψηφίζονται με τίποτε…. Εκεί, με επικεφαλής έναν άνθρωπο «περίεργο» και αμφιλεγόμενο, αλλά στη προκειμένη περίπτωση 100% σωστό, αποδοκίμασαν αυτόν που μόλις πριν λίγο καιρό  ντρεπόταν και φοβόταν τόσο ώστε να διάγει  βίο μουλωχτό  και να επιχειρεί  να ανακτήσει κάποια δημοσιότητα αρραβωνιάζοντας ή παντρεύοντας τον γιό του…    
Διαβάζουμε την είδηση : 

«Παραλίγο να λιντσαριστεί από δεκάδες οργισμένους πολίτες ο αυτουργός των Μνημονίων, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου,  σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου.
Είχε πάει εκεί στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. όταν δεκάδες πολίτες  με επικεφαλής τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο έσπευσαν στο σημείο. "Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...", φώναξε ο Αχιλλέας Μπέος μόλις είδε τον Γιώργο Παπανδρέου».
Ακολούθησε  σύρραξη μπράβων και πολιτών, κατά πως δείχνει το σχετικό φιλμάκι….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου