ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μπουτάρης και Καμμένος

Η είδηση : Με θηλιές περασμένες στο λαιμό τους μπήκαν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης,  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του , μέλη  των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η κίνηση αυτή αποτέλεσε  διαμαρτυρία για την προ ημερών δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη , που  είπε :  «και κρεμασμένο να τον δω τον χοντρό, δε θα κόψω το σχοινί».
Ο «χοντρός» είναι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος,  ενώ η «χοντράδα» του Μπουτάρη  εκστομίστηκε παρουσία πολλών ατόμων και καθόλου υπό μορφή αστεϊσμού…
Βρήκα πολύ έξυπνη και  «χαπενιτζίδικη» (εκ του ελληνοπρεπούς όρου happening…) τη συμπεριφορά των πολιτών της Θεσσαλονίκης, που διαμαρτυρήθηκαν για τη κουβέντα του κ. Δημάρχου :   Αντί μιας συμβατικής πολιτικής μικροεκδήλωσης,  οι άνθρωποι προτίμησαν κάτι  εκφραστικό, εκπέμποντας ένα γενικότερο υπόδειγμα  πολιτικής διαμαρτυρίας.
 Μετά τη συγκεκριμένη εκδήλωση των πολιτών   ο   δήμαρχος φέρεται να είπε  «παραφέρθηκα λίγο με αυτή τη δήλωσή μου,  αλλά δεν το παίρνω πίσω».   Ανεξάρτητα όμως από το εάν έκανε τη δήλωση αυτή, παρέμεινε η ουσία της «υπόθεσης» - δηλαδή η «λύσσα» τους :  Η  λύσσα  να εξώσουν τους ΑΝΕΛ από τη κυβέρνηση για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλουν  !
 Και όσο δεν θα πετυχαίνουν αυτό που θέλουν, θα γαυγίζουν…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου