ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Aληθινές δημοσκοπήσεις ή δημοσκοπήσεις δι’ αγρίους ; (bon pour l’ orient)Από μια παρέμβαση του Μηνά Γρηγοράτου στους «Δρόμους της Φιλίας»

 "....Βομβαρδιζόμενοι συνεχώς από τα αποτελέσματα των ελληνικών δημοσκοπήσεων έχουμε σχεδόν πειστεί ότι, σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες είναι «πάση θυσία υπέρ του Eυρώ».
Σε όσους συνεχίζουμε να αμφιβάλλουμε πολύ σοβαρά για την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων  αυτών, προσκομίζω  Πίνακα από πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση που έκανε στο τέλος του 2014 το διεθνώς καταξιωμένο και έγκυρο WIN/Gallup International (δείγμα 1000 πολιτών σε καθεμία ευρωπαϊκή χώρα). Ο Πίνακας δείχνει τις απαντήσεις σε καθεμία χώρα στο ερώτημαIf you were given the choice, would you prefer to have the Euro or your own national currency?
Όπως θα διαπιστώσετε,  οι ερωτώμενοι στην Ελλάδα απάντησαν υπέρ του Eυρώ σε ποσοστό 32%, ενώ σε ποσοστό 52% απάντησαν υπέρ του εθνικού νομίσματος.
Είμαι σίγουρος ότι οι ξένες και οι ντόπιες ελίτ γνωρίζουν την παραπάνω αλήθεια και  ότι  οι ντόπιες δημοσκοπήσεις είναι απλώς «bon pour l' Orient»….."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου