ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

“Μην διαδηλώνετε, μην απεργείτε, όσο θα κάνει ο Γερμανός εργάτης τις διακοπές του στη Ελλάδα”

Kαθυστερημένο, αλλά επικαιρότατο – ιδιαίτερα με τον ερχομό της Άνοιξης και της τουριστικής σαιζόν….
Ο κύριος Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και Εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης σημείωσε  στις 9.3.15 πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να συνεχίσει στο ίδιο πετυχημένο μονοπάτι ανάπτυξης.
“Ο ελληνικός τουρισμός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα. Υπήρξε σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι σημαντικό για όλη την οικονομία της Ελλάδας”, είπε ο κ. Φούχτελ κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΤΒ 2015» στο Βερολίνο.
Όμως, ο κ. Φούχτελ έδωσε κυρίως έμφαση σε αυτό που θεωρεί ότι έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για το ρεκόρ ανάπτυξης που κατέγραψε ο τουρισμός στην Ελλάδα το περασμένο έτος. Και αυτό ήταν ότι δεν έγιναν διαδηλώσεις! “Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Γερμανό εργάτη που το λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα για δύο-τρεις βδομάδες διακοπών”.
Επισήμανε μάλιστα ότι ο ελληνικός τουρισμός πρέπει να εμπλουτιστεί και με άλλες μορφές τουρισμού, όπως ο ιατρικός τουρισμός, ο περιπατητικός τουρισμός, ο ποδηλατικός τουρισμός.
ΥΓ. ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ
Θέλει ΚΑΙ να σκοτώνει ΚΑΙ να μη σφαδάζει το θύμα…Κανονική αποθέωση γοτθικής μ@λ@κί@ς....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου