ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Όταν ο Καμμένος μιλάει για plan b



Ο δυστυχής Πρετεντέρης, συνομιλητής του Πάνου Καμμένου στο κανάλι  MEGA (Βράδυ, 9.2.15), ήπιε το «πικρό ποτήρι» των εύστοχων απαντήσεων του  Καμμένου,  παρά το γεγονός ότι διέκοπτε άκομψα και εξακολουθητικά  τον ειρμό των σκέψεων του Υπουργού,   δίνοντας  την  εντύπωση  δημοσιογράφου- ανακριτή  που  θέλει να βραχυκυκλώσει το αντίθετο μέρος….
Από την άλλη πλευρά ο  Πάνος Καμμένος έβαλε στη θέση τους όχι μόνο τον Πρετεντέρη αλλά και  διάφορους «κολλημένους» στην  ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία ρητορική  στόχευε στη χάραξη διαχωριστικής γραμμής έναντι της πολ ιτικής κίνησης  AΝΤΑΡΣΥΑ  και όλων ημών των υποστηρικτών  ενός εναλλακτικού σχεδίου – plan b  σε απλά ελληνικά…

Μερικές από τις δηλώσεις Καμμένου στο MEGA:
«Έχουμε άλλο πλάνο για να βρούμε λεφτά. Το plan Β είναι να υπάρξει χρηματοδότηση από άλλη πλευρά, που μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα ή άλλες χώρες».
« η επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, ο ίδιος δε  πιστεύει πως θα βρεθεί λύση».
 «Εάν συγκρουστούμε, βεβαίως και ο ελληνικός λαός θα είναι εκείνος που θα έχει τον λόγο εάν χρειαστεί, με οποιοδήποτε μέσο» .
«Το Grexit  είναι μια απειλή χωρίς υπόσταση... κάτι σαν τον μπαμπούλα».
« Το χρέος  δεν είναι βιώσιμο και το  ζητούμενο για την κυβέρνηση  είναι να υπάρξει «κούρεμα», ανεξαρτήτως με ποιον τρόπο θα γίνει και πώς αυτό θα ονομαστεί.»


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε  ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διαφωνίες σε αρκετά θέματα. Δήλωσε, για παράδειγμα, αντίθετος με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας που εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης.