ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣΥΦΩΣ : Η «νέα συμφωνία» που είναι νέα παγίδα…


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι συνελεύσεις του ΠΑΣΥΦΩΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης) στην Θράκη. Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών οικιακών φωτοβολταϊκών που προσήλθε στις συνελεύσεις εκδήλωσε με έντονο τρόπο την αγανάκτηση του για τις πράξεις του ΥΠΕΚΑ και για το λανθασμένα αναφερόμενο NEW DEAL (ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ), όπου κάθε άλλο παρά συμφωνία ήταν, αλλά μια NEW TRAP (ΝΕΑ ΠΑΓΙΔΑ) :  Μια παγίδα όπου μικρομεσαίοι πολίτες έδωσαν στο χέρι και εν μέσω κρίσης, κατά μέσο όρο 30.000 ευρώ και δέσμευσαν τα σπίτια τους για 25 έτη. Αντάλλαγμα ήταν μια σύμβαση προτεινόμενη από την ίδια την πολιτεία – η οποία πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι έρχεται να την τροποποιήσει μονομερώς.
Στις συνελεύσεις ορχικά έγιναν τοποθετήσεις και παρουσιάσεις από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους του ΠΑΣΥΦΩΣ. Στη συνέχεια ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΑΣΥΦΩΣ Δρ. Ηλίας Κολλύρης παρουσίασε τη στρατηγική που προτείνει να ακολουθηθεί και αναφέρθηκε στην καθημερινή αποστολή εξωδίκων σε ΥΠΕΚΑ, ΡΑΕ και ΔΕΗ από τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ.
Πολλοί ιδιοκτήτες ήρθαν πιο κοντά στο συλλογό τους, εκλέχθηκαν εκπρόσωποι σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΥΦΩΣ, και έγιναν πρεσβευτές του αγώνα για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των οικιακών Φ/Β. Επειδή στον αγώνα αυτό κανένας δεν περισσεύει καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες να συστρατευτούν στον ΠΑΣΥΦΩΣ. Ραντεβού στις υπόλοιπες συνελεύσεις ανά την Ελλάδα!