ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Καταγγέλλουν την κυβερνητική βία - επακόλουθο της κυβερνητικής απάτης…



Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό απευθύνει ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου μετά τη  σύλληψη μελλών του (21.5.14) κατά  τη διάρκεια ομιλίας του Ευάγγελου  Βενιζέλου.

Η επιστολή των Ομολογιούχων:

«Κύριε Σαμαρά, τι άλλο μπορούν να περιμένουν οι χιλιάδες ομολογιούχοι που ζουν σε αυτή τη χώρα, από την κυβέρνησή σας;

Είναι απίστευτο, το ότι μετά την οικονομική καταστροφή, που μας επιβάλλατε με το PSI+, την επαίσχυντη κοροϊδία που μας επιφυλάξατε μετά, με την δήθεν αποκατάστασή μας, να μας αφαιρείτε και το δικαίωμα στην έκφραση.

Δικαίωμα που καταλύθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/05/2014 στο Αίθριο Μουσείου Μπενάκη, όπου σε ομιλία του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ.Βενιζέλου, ομολογιούχοι που ανταποκρίθηκαν σε ανοιχτή πρόσκληση από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, παραβρέθηκαν εκεί με σκοπό να μάθουν με ποιον τρόπο ο κ. Βενιζέλος θα εκπληρώσει την ηθική υποχρέωσή του  απέναντί μας.

Ειρηνικά λοιπόν, όταν ο κ. Βενιζέλος αναφερόταν στις αδικίες που έχουν γίνει, του φώναξαν να μιλήσει και για τους ομολογιούχους, ένα θέμα το οποίο  ανοίγει σε πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του.

Η απάντηση ήρθε από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ασκώντας βία στους ομολογιούχους (χωρίς αιτία) τους απομάκρυναν χτυπώντας τους έξω, και τους οδήγησαν σε αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από τον χώρο εκδήλωσης. Οι αστυνομικοί λοιπόν αντί να συλλάβουν αυτούς που χτύπησαν τους ομολογιούχους και να τους οδηγήσουν στο αυτόφωρο, συνέλαβαν τους ομολογιούχους και χωρίς καμία κατηγορία τους προσήγαγαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Να σας θυμίσω ότι η συγκέντρωση ήταν ανοιχτή, και λάβαμε και πρόσκληση όπως έλαβαν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας από το επίσημα site του κόμματος «ΕΛΙΑ», την οποία και παραθέτουμε παρακάτω, για να παραβρεθούμε στην εκδήλωση.

Από πότε άντρες με πολιτικά μπορούν να φιμώνουν πολίτες σε αυτή την χώρα κ. Σαμαρά; Οι κύριοι αυτοί ήταν η προσωπική φρουρά του κ. Βενιζέλου, και θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι για την σωματική ασφάλεια του κ. Βενιζέλου, και όχι αυτοί που θα απαγορεύουν να εκφραστεί ο Ελληνικός λαός.

Σας καλούμε λοιπόν να λάβετε άμεσα θέση για το συμβάν, και να δώσετε εντολή να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες, για να αποδοθούν οι ευθύνες, σε αυτούς που χτύπησαν τους ομολογιούχους, καθώς και στον ηθικό αυτουργό κ. Βενιζέλο.

Αν δεν το κάνετε θα θεωρήσουμε ότι η Συνταγματική αναθεώρηση συνεχίζεται, από την πλευρά σας, αφού μετά την κατάργηση της διάταξης όπου προστατεύεται το δικαίωμα στην περιουσία, συνεχίσατε και με την κατάργηση της διάταξης όπου προστατεύεται το δικαίωμα της έκφρασης σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΣΑΜΑΡΑ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΤΥΧΕ!

ΥΣ* Αν νομίζετε ότι θα φοβηθούμε με τις πρακτικές της εξακρίβωσης στοιχείων είστε πολύ γελασμένος."

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
»