ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Νικολόπουλος : Χαριστική η πολιτική της κυβέρνησης έναντι του οικονομικού εγκλήματος….





 Δήλωση του Ηλία Νικολόπουλου  , Συνταγματολόγου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της Δ.Ε του ΔΗΚΚΙ

Η μνημονιακή κυβέρνηση αποδεικνύεται ικανή για όλα, ακόμη και για την καταστρατήγηση του Ποινικού Δικαίου και την ευνοιοκρατική «άφεση αμαρτιών»…
Με το πολυνομοσχέδιο που πρόσφατα ψηφίστηκε, απαλλάσσονται από ποινικές ευθύνες αξιωματούχοι που διαχειρίστηκαν χρήματα του ελληνικού λαού,  ενώ επίσης νομιμοποιούνται παράνομες πληρωμές από κρατικούς φορείς και δήμους. Το ελληνικό κράτος «χαρίζεται»   στους διαχειριστές εξοπλιστικών προγραμμάτων, στους εγκαλούμενους για παθητική δωροδοκία παράγοντες των Ναυπηγείων, στους μεγαλοοφειλέτες  δημοσίου χρήματος, στους εμπλεκόμενους με την κακοδιαχείριση των οικονομικών του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων,  στους υπεύθυνους για τα «πεπραγμένα»  του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, στους παραλήπτες  αδικαιολόγητων επιδομάτων….

Η κυβέρνηση παρεμβαίνει ουσιαστικά στο έργο της Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι πολλές από τις  συγκεκριμένες υποθέσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις δικαστικές αρχές. Την ίδια στιγμή καταδιώκει εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες και φέρνει στα πρόθυρα της απόγνωσης αναρίθμητες οικογένειες.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή σύνθεση  παλαιοκομματισμού και ψηφοθηρικής παροχολογίας,  που υπονομεύει το  Κράτος Δικαίου και – ως εκ τούτου -  προκαλεί αισθήματα ανασφάλειας στην ευρύτερη κοινωνία.