ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τους καίει ο Καμμένος…




Μιλώντας στο κανάλι Ε, ο  Πάνος Καμμένος είπε  ότι  «η υπόθεση (του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου) θα λειτουργήσει ως κορυφή ενός παγόβουνου που θα φτάσει, όχι μόνο στη διερεύνηση του τι έγινε στο Τ.Τ., αλλά θα δείξει για ποιο λόγο η Ελλάδα μπήκε στον μηχανισμό στήριξης και για ποιο λόγο υπεγράφησαν τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις» :
«Αν προχωρήσει η έρευνα θα αποδειχθεί ότι ουσιαστικά, η ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και η διαδικασία των μνημονίων έγινε για να περάσουν τα δημιουργηθέντα τραπεζικά ελλείμματα σε δημοσιονομικά ελλείμματα, σε βάρος του ελληνικού λαού»..
Αναφερόμενος στον Κυριάκο Γριβέα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι «δεν ήταν ένας πελάτης της τράπεζας που πήρε δάνειο αλλά  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας που ενέκρινε δάνειο για τον εαυτό του».
«Ο κ. Γριβέας ήταν συνέταιρος στην Τράπεζα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην εταιρεία της πράσινης ανάπτυξης, όπου είχε προσλάβει τον κ. Αντρίκο Παπανδρέου και μαζί διοργάνωναν τα συνέδρια», συνέχισε.
«Πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Θα ανατραπεί το πολιτικό σύστημα και το επιχειρηματικό σύστημα».
«Ο κ. Σαμαράς, όταν εγώ του έδωσα τον φάκελο για το CDS το 2010, αντί να με διαγράψει και να προστατεύσει τον Παπανδρέου, θα έπρεπε ο ίδιος να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αποφάσισε να γίνει συνέταιρος του Παπανδρέου και να καλύψει το ΠΑΣΟΚ».
Και κατέληξε ο Καμμένος : «Όση λάσπη και να "φάω", δεν εκβιάζομαι, δεν εξαγοράζομαι, δεν κάνω πίσω. Και να με σκοτώσουν υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να βγάλουν την αλήθεια».