ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ήταν βλοσυρή και την απέλυσαν. Έγινε γελαστή , και την ξανααπέλυσαν ….



Συνέβη στην Πάτρα και καταγράφηκε από τον ιστότοπο  Γιάννης Γεωργόπουλος/ patrastimes.gr :   νεαρή υπάλληλος  εργαζόταν επί χρόνια σε γνωστό κατάστημα «αλυσίδας» ,  η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης .
Μετά από προσφορά πέντε ετών η «αλυσίδα» της κοινοποίησε  απόλυση , με  αιτιολογητικό ότι  το τελευταίο διάστημα έδειχνε άκεφη και βλοσυρή και δεν έδινε  καλή εικόνα στους πελάτες!!!

Η κοπέλα (προφανώς έκανε προπόνηση με στόχο την δημιουργία και εμπέδωση γελαστού ύφους (!)και  στη συνέχεια ) αναζήτησε δουλειά αλλού , την οποία και βρήκε  σύντομα,  σε κατάστημα με παρεμφερές αντικείμενο. Ύστερα όμως  από λίγους μήνες  οι  νέοι εργοδότες  της ανακοίνωσαν   πως λύεται η συνεργασία μαζί της .
Όταν απορημένη ζήτησε να μάθει το γιατί,  έκπληκτη άκουσε τους ιδιοκτήτες να την ενημερώνουν, πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και διαχυτική με τους πελάτες , με αποτέλεσμα να τους προβληματίζει και να τους αποπροσανατολίζει από τις αγορές τους!!!
«Παν το πολύ τη φύσει πολέμιον», έλεγαν οι Αρχαίοι. Τώρα πλέον ισχύει «Παν το πολύ τη εργοδοσία πολέμιον». Για μεγαλύτερη δε συντομία : Προλετάριοι, μηδέν άγαν…