ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

O Ρεχάγκελ ως όπιο του λαού…



Η υπόθεση ξεκίνησε από τη θρησκεία, αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκε, για να φτάσει στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και άλλες  ομάδες, που αναγορεύτηκαν   σε θρησκείες από τους οπαδούς τους -  τουλάχιστον κατά τα γραφόμενα κάποιων τοίχων…..
Τα πράγματα όμως δεν επέπρωτο να σταματήσουν εκεί…Και η  υπόθεση φαίνεται να επεκτείνεται στους προπονητές, που μπαίνουν κι αυτοί στο πολιτικό  παιχνίδι ως μεγάλοι παίχτες :  Αρχής γενομένης από τον Όττο Ρεχάγκελ, πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στη «μεγαλειώδη» κατάκτηση πρωταθλητικού τίτλου  το 2004, ο οποίος  επιστρατεύεται  από τη Μέρκελ  σε  ένα ρόλο κατευνασμού της ελληνικής κοινωνίας.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, ο Ρεχάγκελ  έρχεται στο τέλος του μήνα  στην Ελλάδα «ανταποκρινόμενος  στην επιθυμία της καγκελαρίου, η οποία επιδιώκει να στηρίξει την ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια και να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο λαών»…..
 Το ότι η μετενσάρκωση του Αδόλφου τρέφει ελάχιστη  εκτίμηση στο εθνικό μας IQ, είναι απολύτως βέβαιο. Το ότι κάποιοι θα «τσιμπήσουν»  στον συγκεκριμένο ελιγμό της, είναι επίσης βέβαιο. Μόνο που η νοήμων κοινωνία, όπως και αν διάκειται απέναντι στα μνημόνια, θα χαρακτηρίσει το τέχνασμά της μπανάλ…Τρε μπανάλ, που λέγαμε στο χωριό μου….
Η όλη υπόθεση δείχνει καθαρά ότι  η  διεθνής καταγγελία του οικονομικού νεοναζισμού τους πονάει.  Εννοείται δε ότι οι  σαχλαμάρες  τους  και ο  Ρεχάγκελ  "ως χαρακτήρας"  στο  ποδοσφαιρικό μάπετ σόου με υποβολέα  τη Μέρκελ,    δεν θα εμποδίσουν  τους δημοκράτες, πατριώτες , αριστερούς  και άλλους  Έλληνες πολίτες , από το να χαράζουν  μια σταθερή διάκριση  ανάμεσα στους Γερμαναράδες και στους Γερμανούς. Και προφανώς να είναι  με τους δεύτερους, που συνεχίζουν τον γερμανικό πολιτισμό και φιλελληνισμό,  και απεχθάνονται τον  τρέχοντα  αηδιαστικό ρόλο της χώρας τους……