ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο γέρων Παϊσιος για την έναρξη(και λήξη) της κρίσης

Ο γνωστός περφόρμερ μεταφυσικής Δημοσθένης Λιακόπουλος, επαναλάμβανε  προ καιρού την ύπαρξη προφητείας του γέροντος Παϊσίου, σύμφωνα με την οποία ο Ελληνισμός θα θριαμβεύσει και θα επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία το 2022, Μάϊο μήνα, αν θυμάμαι καλά…Δεν ξέρω πως αισθάνεται ο κ. Λιακόπουλος καθώς αργά αλλά σταθερά προχωράμε  μεν προς το 2022, πλην όμως η κυριαρχία μας   επεκτείνεται   – αντί της υφηλίου – στον κόσμο των σκουπιδοτενεκέδων…

Τώρα ο άγνωστός μου κ. Γεώργιος Τάουϊλ, σύμφωνα με γνωστό ιστότοπο http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/1985.html    ,  κάνει την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο  Γέρων Παΐσιος του είχε πει  το 1985,  κάτι πολύ πιο μετριοπαθές , όσον αφορά  την κρίση στην Ελλάδα   και  το πόσο αυτή θα διαρκέσει...

Ο  κ. Τάουϊλ υποστηρίζει ότι ο Γέρων  Παΐσιος  του εκμυστηριεύθηκε  ότι η Ελλάδα θα μπεί σε πολύ μεγάλη φτώχεια, αλλά όταν της τα πάρουν όλα, μετά θα αρχίσει η άνοδός της ….

Επί της προφητείας δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, πέρα από το να παρατηρήσω την διαμεσολάβηση μιας περιόδου υπέρ των πιστωτριών δυνάμεων -  «παρταόλα» στην καθομιλουμένη, με βάση το γνωστό παιχνίδι. Δυστυχώς ο διαχειριστής της προφητείας του Παϊσίου δεν προσδιόρισε τον αριθμό των σαμαράδων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του ως άνω σκοπού.

Υπενθυμίζω την προ καιρού σύλληψη νεαρού εξ Ευβοίας, ο οποίος υπό το κράτος παραισθήσεων (πείνας ένεκα…), είχεν εκλάβει το όνομα της οσιότητός του ως «Παστίτσιος» αντί  του ορθού «Παϊσιος». Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση ομοφρονούντων προς τον νεαρό, οι οποίοι και προέβησαν(28.9.12) σε μια κίνηση «παστιτσιοκλασίας» (τουτέστιν : Τεμαχισμός και διανομή παστιτσίου, ουδεμία σχέσις με το πέρδομαι…) στον  γνωστό αναρχοβιότοπο  των Αθηνών.
 Ω Εξάρχεια, o mores !
Εν όψει, έργο του Κώστα Κουνάδη