ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Εγώ καταδικάζω περιφραστικά


 Πολλοί  καταδικάζουν «απερίφραστα» τις βολές εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, στις 3 τα ξημερώματα -    βολές  που πιθανόν να  βασίζονταν στην υπόθεση ότι ο κ. Σαμαράς δουλεύει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και ότι δυσαρεστείται  από  κρότους   πυροβολισμών…

Ο υποφαινόμενος, για λόγους αρχής   τοποθετημένος εναντίον του αβανγκαρντισμού,  εναντίον των  «καλοθελητών»  και των όποιων  «Ζορρό»  -  της εργατικής τάξης, της χώρας,  του λαού – αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει το επεισόδιο «περι-φραστικά», δηλαδή  με επιφυλάξεις,  δηλαδή υπό όρους και προϋποθέσεις.

Καταρχήν το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν  ήταν  δολοφονική ενέργεια αλλά  τρομοκρατική -  όσο τρομοκρατικές  ήταν οι ενέργειες εναντίον του ελληνικού λαού, οι επιχειρήσεις καταστολής, οι επεμβάσεις της Αστυνομίας κατά παράβαση της κοινής και συνταγματικής νομιμότητας. Η μνημονιακή κυβέρνηση διυλίζει τον κώνωπα των άλλων και καταπίνει την δική της κάμηλο, χωρίς να έχει το παραμικρό πειστήριο για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.  Αντίθετα αυτή η ίδια είναι υπόλογη για τα πιο βαριά εγκλήματα και ατοπήματα εναντίον του ελληνικού λαού.

Οι εξημερωμένοι μνημονιακοί παράγοντες που περιφέρουν  τον (αν)εγκέφαλό τους στα «αξιοπρεπή» μίντια,  δράττονται της ευκαιρίας  για να εξισώσουν τη βία της εξουσίας με την αντιβία – που ασκήθηκε, διακηρύχθηκε σε χιλιάδες κείμενα και τόνους της περιόδου 2010-12,  και  φαντασιώνεται ακόμη . Όμως η αντιβία, όσο κι αν έχει τα ίδια υλικά με τη βία,  είναι άμυνα  και υπήρξε ιστορικά ως αντιβία των αντιστασιακών, των αντιφασιστών, των μαχομένων κατά  της αποικιοκρατίας.

Καταδικάζω τις βολές εναντίον του κτιρίου της ΝΔ -   αλλά και τη παρερμηνεία  αυτών των βολών από εκείνους που συνεχίζουν να βάλλουν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας